Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Pavlovs ar "Shakhter" viesos pārspēj "BATE"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Pavlovs ar "Shakhter" viesos pārspēj "BATE"
Andrejs Pavlovs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien Baltkrievijas čempionātā futbolā 10. kārtas mačā Borisovā par pārsteigumu parūpējās Soļigorskas "Shakhter" ar Latvijas vārtsargu Andreju Pavlovu vārtos, ar 3:2 apspēlējot čempionāta līderi "BATE".

Borisovā šodien gandrīz 5 000 skatītāju klātbūtnā vietējā "BATE", kas pārstāvēja baltkrievus šosezon arī UEFA Čempionu līgā, uzņēma vienu no turnīra vājākajām komandām - Soļigorskas "Shakhter". Tomēr prognozes, ka "BATE" uzvaru izcīnīs viegli, nepiepildījās. Lai arī "BATE" pirmajā puslaikā izvirzījās vadībā ar 1:0, Soļigorskas futbolisti pirmā puslaika beigās un otrā puslaika sākumā guva trīs vārtus pēc kārtas, un mača noslēgumā mājinieki spēja atgūt tikai vienus - 3:2 "Shakhter" labā.

Viesu vārtus visu maču sargāja Latvijas vārtsargs Andrejs Pavlovs, kurš otrā puslaika noslēguma daļā nopelnīja dzelteno kartīti. Kopš treneru nomaiņas "Shakhter" klubā 11. maijā, kad pie Soļigorskas kluba stūres stājās Anatolijs Bogoviks, Pavlovs savas komandas vārtus sargājis visos trijos mačos.

Turnīra tabulā pēc desmit kārtām "Sakhter" ar 11 punktiem ieņem 10. vietu 14 vienību konkurencē (visas komandas gan vēl nav aizvadījušas savas 10. kārtas spēles). Līdere ar 25 punktiem ir "BATE". Atgādinām, ka Latvijas čempionvienība "Ventspils" Pavlovu balktrievu klubam izīrējusi līdz 1. jūlijam.

Izmantotie resursi:
fcbate.by
esport.by
fcshakhter.by