Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņins sestoreiz šosezon kārtas simboliskajā izlasē Šveicē

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Vaņins sestoreiz šosezon kārtas simboliskajā izlasē Šveicē
Andris Vaņins (FC Sion)
Foto: www.lenouvelliste.ch

Sesto reizi šajā sezonā Šveices Superlīgas simboliskajā izlasē ticis Latvijas izlases un futbola kluba "Sion" pamatvārtsargs Andris Vaņins. Viņš pagodinājumu izpelnījies ar divām atvairītām pendelēm nedēļas laikā.

Jau ziņojām, ka Šveices Superlīgas 26. kārtas mačā mūsu vārtsarga Andra Vaņina pārstāvētā "Sion" svinēja otro uzvaru pēc kārtas, viesos ar 3:0 pieveicot turnīra pastarīti "Aarau". Šajā mačā Andris neskartus nosargāja "Sion" vārtus, turklāt otrajā puslaikā atvairīja "Aarau" futbolista izpildīto 11 metru soda sitienu, tādējādi pieliekot lielas pūles uzvaras kaldināšanā.

Līdz ar to Šveices sporta portāli Andri jau sesto reizi šajā sezonā iekļāvuši kārtas simboliskajā izlasē. "Pret "Aarau" "Sion" vārtsargs svinēja neapdraudētu uzvaru ar 3:0. Kaut arī "Aarau" uzbrukums nerūpējās par lielām briesmām, Vaņins, kā allaž, bija vietā, kad bija vajadzīgs. Tā viņš otrajā puslaikā atvairīja Seržiu Bastidas pendeli," raksta sport.ch portāls.

"Aarau" - "Sion" mača labākos momentus, tostarp Vaņina atvairīto pendeli, varat noskatīties ŠEIT. Jau šodien Sportacentrs.com piedāvās lasītājiem interviju ar mūsu vārtsargu, kurā viņš stāstīs par komandas panākumiem pēdējā laikā, spēļu sarunāšanas un totalizatoru skandāliem "Sion", kā arī pretinieku līdzjutēju metodēm, kā no līdzsvara ir mēģinājuši izsist mūsu vārtsargu. Nākamo maču "Sion" Šveices Superlīgā aizvadīs jau šodien, kad savā laukumā uzņems čempionāta vicelīderi "Basel".

Izmantotie resursi:
topsport.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-03-27 11:13, pirms 14 gadiem
Pelnīti...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-03-27 11:38, pirms 14 gadiem
Jānovēl veiksme Andrim. Turpinam strādāt!!!

  +6 [+] [-]

, 2010-03-27 12:17, pirms 14 gadiem
Andri,Bundeslīga tevi gaida!

  +2 [+] [-]

, 2010-03-27 12:20, pirms 14 gadiem
domājams,ka būs arī čempionāta izlasē Ferguson-Van der sārs nav mūžīgs.

     [+] [-]

, 2010-03-27 16:17, pirms 14 gadiem
Pelnīti!