Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rakelam rezultatīva piespēle uzvaras vārtos

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rakelam rezultatīva piespēle uzvaras vārtos
Deniss Rakels
Foto: Mihals Stančiks/Cyfrasport

Polijas Ekstraklasē futbolā Krakovas "Cracovia" izbraukumā ar 1:0 pieveica Plockas "Wisla", un vienīgajos vārtos ar rezultatīvu piespēli izcēlās Deniss Rakels.

Bezvārtu neizšķirts turējās līdz 75. minūtei, kad trim Krakovas "Cracovia" futbolistiem izdevās aizskriet pretuzbrukumā. Sitiena pozīcijā nonāca Deniss Rakels, tomēr viņa raidītā bumba tika bloķēta. Rakels pie tās vēlreiz nonāca kreisajā flangā, izdarot centrējumu, un divu pretinieku ielenkumā precīzu sitienu ar galvu izdarīja Kšištofs Pjateks – 1:0. 22 gadus vecajam uzbrucējam tas bija pirmais vārtu guvums kopš decembra ievada.

Krakovas futbolisti noturēja minimālo pārsvaru un izcīnīja pirmo uzvaru kopš 10. februāra, kam sekoja zaudējums un neizšķirts. Ar 25 mačos sakrātajiem 29 punktiem "Cracovia" pašlaik ieņem 10. vietu Polijas čempionātā, bet Plockas "Wisla" ir divas pozīcijas augstāk. Rakels laukumā pavadīja 90 minūtes.

Citā spēlē Ņecečas "Termalica" izbraukumā cīnījās neizšķirti ar Gdaņskas "Lechia" – 2:2. Vitālijs Maksimenko palika uz rezervistu soliņa, kamēr Vladislava Gutkovska vārda pieteikumā nebija. "Termalica" ir 13. vietā, bet "Lechia" – vienu pozīciju augstāk. Ņecečas futbolisti pirmajā puslaikā atklāja rezultātu, bet izlīdzinājumu panāca otrā puslaika kompensācijas laika otrajā minūtē.