Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkšs nopelna pendeli uz saviem vārtiem

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Gorkšs nopelna pendeli uz saviem vārtiem
Kaspars Gorkšs
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Neveiksmīgu spēli Anglijas čempionātā aizvadījis Latvijas aizsargs Kaspars Gorkšs. Viņā pārstāvētā ''QPR'' izbraukumā ar 0:2 piekāpās ''Middlesbrough''. Vieni no diviem vārtiem tika gūti pēc Gorkša nopelnītās pendeles.

Iepriekšējā kārtā ''QPR'', ar 2:1 savā laukumā pieveicot ''Doncaster'', pārtrauca piecu zaudējumu sēriju. Šķita, ka Gorkša komanda ir atpakaļ uz pareizā ceļa, taču nekā – šodien atkal kārtējā neveiksme. Londonieši izbraukumā tikās ar neseno Premjerlīgas dalībnieci ''Middlesbrough'' un zaudēja ar 0:2.

Neveiksmīga spēle bija ne tikai visai ''QPR'', bet arī individuāli Latvijas izlases centra aizsargam Kasparam Gorkšam. Kaspars laukumā pavadīja visu spēli, un pirmā puslaika pēdējā minūtē pēc viņa pārkāpuma soda laukumā pret Līroju Litu tika piešķirts 11 m soda sitiens, ko realizēja Barijs Robsons, gūstot savus otros vārtus spēlē (pirmie bija sešas minūtes agrāk, arī no 11 m atzīmes), panākot 2:0.

Gorkšs minētajā incidentā tika pie dzeltenās kartītes – par nesportisku uzvedību. Jāpiemin, ka pret bijušo ''Reading'' uzbrucēju Litu Kaspars noteikumus mača gaitā pārkāpa vairākas reizes. Otrajā puslaikā vārti netika gūti, un ''QPR'' nācās samierināties ar kārtējo zaudējumu.

Latvijas uzņēmēja Valērija Belokoņa ''Blackpool'' ar 0:1 viesos piekāpās ''Barnsley''. Čempionāta turnīra tabulā ''Blackpool'' ar 47 punktiem atrodas 8. vietā, tikai par diviem punktiem atpaliekot no sestās vietas, savukārt ''QPR'' ar 37 punktiem atrodas piektajā vietā no beigām 24 komandu konkurencē. Līdz izkrišanas zonai tikai trīs punkti...

Anglijas pēc spēka piektās līgas čempionātā nedaudz uzspēlēt dabūjis Andrejs Štolcers, kurš šodien ''Hayes'' 1:1 neizšķirtā pret ''Mansfield'' laukumā devās 78. minūtē un atlikušajā laikā izpildīja vairākas standartsituācijas.

Skotijas Premjerlīgā Pāvela Mihadjuka pārstāvētā ''Dundee United'' ar 3:0 pārspēja ''Falkirk''. Mihadjuks palika rezervē, bet viņa komanda pēc šīs uzvaras pakāpusies uz 3. vietu turnīra tabulā. Pirmās līgas čempionātā Naura Bulvīša pārstāvētā ''Inverness'' izspēlēja rezultatīvu neizšķirtu ar ''Ayr'' – 3:3.

     [+] [-]

, 2010-02-27 19:12, pirms 14 gadiem
Stūlbi

  +3 [+] [-]

, 2010-02-27 19:13, pirms 14 gadiem
varētu piebilst , ka arī 1 vārti tikai gūti no 11m atzimes un ari to izdarija Robsons!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-27 20:07, pirms 14 gadiem
Žēl, bet gadās arī tā. Gribēja jau tikai labāk. Neko darīt. Mihadjuks vēl pie medaļas tiks! Žēl, ka Štolcers tik maz spēlējis.