Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Soloņicinam, Kozačukam un Bulvītim neizšķirti

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Soloņicinam, Kozačukam un Bulvītim neizšķirti
Nauris Bulvītis
Foto: www.caleyjags.com

Kārtējās spēles ārvalstu futbola čempionātos šodien aizvadījuši Latvijas leģionāru pārstāvētie klubi. Genadija Soloņicina "Simurq" Azerbaidžānas čempionātā cīnījusies neizšķirti 0:0 pret "Neftchi", pie punkta Skotijā tikusi arī Naura Bulvīša "Inverness".

Azerbaidžānas čempionātā futbolā šodien ar divām spēlēm noslēdzās 17. kārta, un nu turnīrā iestājusies pauze līdz februāra sākumam. Genadija Soloņicina pārstāvētā Zakatalas "Simurq" savā laukumā uzņēma "Neftchi" un nospēlēja neizšķirti 0:0. Soloņicins laukumā pavadīja visu spēli un mača galotnē varēja izraut uzvaru, taču mūsu pussarga sitienu atvairīja lietuviešu vārtsargs Pauļus Gribausks. Savukārt Nikolajs Kozačuks nospēlēja visas 90 minūtes, taču izbraukumā nespēja palīdzēt "Olimpik" izcīnīt uzvaru mačā pret "Turan" - arī 0:0.

Pēc 17 kārtām čempionāta līdere ar 36 punktiem ir Baku "Inter", kuru pārstāv divi mūsu izlases futbolisti - Andrejs Rubins un Ģirts Karlsons (ar septiņiem vārtu guvumiem dala 1. vietu turnīra bombardieru sarakstā). Soloņicina "Simurq" ar 28 punktiem ieņem 6. vietu, Pāvela Doroševa "Qabala" ierindojusies 7. vietā (26 punkti), bet Kozačuka "Olimpik" par vietu zemāk ar 18 punktiem.

Skotijas 1. divīzijā futbolā šovakar Naura Bulvīša pārstāvētā "Inverness C.T." izbraukumā 3 660 skatītāju klātbūtnē nospēlēja neizšķirti 1:1 pret turnīra līderi "Dundee FC". Bulvītis laukumā pavadīja visu spēli. Atgādinām, ka Nauris skotu klubam no "Ventspils" ir izīrēts līdz šī gada beigām, un vēl nav zināms, kur aizsargs nākamgad turpinās karjeru - ventspilnieku kluba sistēmā vai Skotijā. Ar 28 punktiem 19 spēlēs "Inverness" ir 5. vietā desmit komandu konkurencē.

Savukārt Andrejs Štolcers šodien nospēlēja aptuveni 75 minūtes (precīza informācija pagaidām nav pieejama) Anglijas "Conference South" līgas izbraukuma mačā pret "Weston Super Mate", palīdzot izcīnīt savai "Bath City" uzvaru ar 2:0. Ar 34 punktiem 22 mačos "Bath City" noteikti pakāpusies augstāk par 9. vietu turnīra tabulā, taču pagaidām vēl nav apkopota informācija par šodien aizvadīto spēļu kārtu šajā līgā.

Tuvojoties transfēru periodam, aktuālas kļūst runas par mūsu futbolistu karjeras līkločiem. Jau pieminētais "Dundee FC", kā runā, varētu savās rindās pārvilināt "Ventspils" aizsargu Pāvelu Mihadjuku, kurš nu ir brīvais aģents. Savukārt "Jūrmala-VV" uzbrucējs Gatis Kalniņš, visticamāk, karjeru turpinās Kipras pēc spēka 2. līgā, kur ar mūsu uzbrucēju līgumu gatavojas parakstīt "Othellos" (šobrīd 4. vietā 14 komandu konkurencē). Atgādinām, ka Kipras 2. divīzijā "Akritas Chlorakas" (atrodas 8. vietā) rindās spēlē mūsu vārtsargs Andrejs Pavlovs, kurš nesen kļuva par mača varoni, nosargājot komandas vārtus neskartus spēlē pret līgas līderi "Olympiakos".

Izmantotie resursi:
pfl.az
kerkida.net
shootandgoal.com
ictfc.premiumtv.co.uk

     [+] [-]

, 2009-12-26 20:38, pirms 14 gadiem
Njā, neizšķirtu dienas... Prieks, ka visi mūsējie azerbaidžāņi vismaz normāli spēlē tur. Nauris ar būs guvis labu spēļu praksi Skotijā. Domāju, ka būtu baigi labi, ja Mihadjuks pievienotos "Dundee FC" - izskatās, ka klubs nākamgad varētu spēlēt augstākajā līgā. Bet par Pavlovu un Kalniņu gan nezinu... Kur šie lien? Labi, ja Pavlovs vēl netika spēlēt Ventspils sastāvā un tāpēc mainīja klubu, bet Kalniņš? Kas viņam tur Jūrmalā traucē? Beidzot bija atgriezies atkal no Audas Virslīgā, bet tagad jau jātin makšķeres. Cerēju, ka varētu redzēt vēl veco Gati, kāds viņš bij Skonto (sākumā). Golus ar jau pāris paspēja ielikt...

Anyway, lai veicas visiem mūsējiem!

  +1 [+] [-]

, 2009-12-26 22:55, pirms 14 gadiem
Pirmkart: It's Weston Super MaRe.
Otrkart: Gati Kalninu Jurmala trauce tas ka vinjam ir japiestrada kur pagadas lai maizi uz galda uzliktu, jo Jurmala speletajiem nemaksa necik, lielaka dala speletaju piestrada uz 'stroikam'.
Treshkart: Dinaburg ir atsakusi treninjus un Galvenais treneris ir ... ak ja Tamazs Pertija, kuram ir atkal atlauts trenet Latvija