Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Smirnova klubs izstājas no Līgas kausa

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Smirnova klubs izstājas no Līgas kausa
Māris Smirnovs

Šodien Polijas Līgas kausa izcīņā pēdējo grupu turnīra spēli aizvadīja Māra Smirnova pārstāvētā Zabžes "Gornik" komanda. Lai arī viesos ar 2:0 tika uzveikta Bitomas "Polonia", turnīrs Smirnova klubam ir beidzies.

Polijas Līgas kausa izcīņā "Gornik" spēlēja četru komandu grupā, kur tika aizvadīti divi apļi jeb sešas spēles. Ceturtdaļfinālā iekļuva labākās divas vienības. Lai tur tiktu, "Gornik" pēdējā kārtā bija jāuzvar un jācer, ka konkurentu mačs nebeigsies neizšķirti. "Gornik" savu darbiņu paveica godam un uzvarēja ar 2:0, taču konkurentes "Ruch" un "Odra" nospēlēja neizšķirti 1:1, un abas tika priekšā Smirnova vienībai.

Tā kā Polijas Līgas kausa prestižs nav tas augstākais, tad šodien lielākajai daļai pamatsastāva spēlētāju, tostarp Smirnovam, tika dota atpūta.

Polijas Līgas kausa izcīņa, B grupa

VKomandaSP
1.Hožuvas "Ruch"69
2.Vodzislavas "Odra"69
3.Zabžes "Gornik"69
4.Bitomas "Polonia"64