Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Romanova konkurentu noskatījis "Besiktas"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Romanova konkurentu noskatījis "Besiktas"
Deniss Romanovs (pa vidu)
Foto: lankaranfc.com

Azerbaidžānas futbola kluba "Khazar Lankaran" vārtsargu Kamranu Agajevu noskatījis Turcijas Superlīgas klubs "Besiktas". Atgādināsim, ka Agajevs ir viens no Denisa Romanova konkurentiem uz vietu Azerbaidžānas vienības pamatsastāvā.

Kamrans Agajevs (24) pēdējās sezonās kļuvis ne tikai par stabilu "Khazar" vērtību, bet arī izkarojis Azerbaidžānas izlases pamatsastāva vārtsarga vietu. Gados jaunais vārtsargs ticis pie Azerbaidžānas čempionāta labākā vārtsarga titula, kā arī ticis iebalsots par labāko šīs valsts futbolistu. Agajeva sniegums nav paslīdējis garām vairāku futbola lielvalstu klubu skautiem. Ja iepriekš parādījās interese no Vācijas Bundeslīgas ("1. FC Koln"), tad tagad par viņu nopietnu interesi izrādījis Stambulas "Besiktas". Skaidrības par vārtsarga nākotni, pagaidām, nav, bet no tā lielā mērā ir atkarīgs Denisa Romanova spēles laiks.

Latvijas izlases kandidāts "Khazar" rindās līdz šim aizvadījis vien divas ar pusi spēles, vienā no mačiem ielaižot četrus vārtus. Zaudējumā pret "Ganja" (1:4) daudzi vainoja tieši Denisu, taču tas pats Agajevs kādā no intervijām aizstāvējis Denisu, sakot, ka slikti nospēlējusi visa komanda, nevis pieredzējušais vārtsargs.

Bija paredzēts, ka Romanovs komandas vārtus sargās arī nākamajās divās spēlēs, jo Agajevam tika piespriesta četru spēļu diskvalifikācija par sitienu pretiniekam, taču Kamrana sods nu ir mīkstināts, tādēļ viņš gatavs atgriezties komandas vārtos jau nākamajā spēlē pret Andreja Rubina "Karabakh". Izskatās, ka tieši viņam tiks uzticēta "Khazar" vārtu drošība tik svarīgajā cīņā, bet Denisam nāksies samierināties ar rezervista vietu.

Vērts piebilst, ka pēdējā Azerbaidžānas futbola čempionāta spēlē, kurā "Khazar" ar 2:0 pārspēja "Turan" (Romanovs palika sausā), klubs uzstādīja divus nozīmīgus rekordus - tika izcīnīta 100. uzvara Premjerlīgā, kā arī tika gūti 400. vārti (Vinstons Parks).

Izmantotie resursi:
Azerisport.com - Все об Азербайджанском спорте
Xəzər Lənkəran

  +2 [+] [-]

, 2010-10-26 19:52, pirms 14 gadiem
Nebūtu slikti. Vismaz Deniss pie stabila spēles laikā tiktu.

     [+] [-]

, 2010-10-27 08:56, pirms 14 gadiem
Lai jau ņem