Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Slavia" ar Romanovu vārtos piedzīvo zaudējumu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Slavia" ar Romanovu vārtos piedzīvo zaudējumu
Deniss Romanovs
Foto: www.slavia.cz

Vakar Čehijas futbola čempionāta 21. kārtas spēlē Denisa Romanova pārstāvētā Prāgas "Slavia" ar 0:2 savā laukumā piekāpās Liberecas "Slovan". Deniss laukumā pavadīja visu spēli.

Pēc ziemas pārtraukuma Deniss Romanovs nebija ticis pie vārtu sargāšanas (marta vidū sargāja komandas dublieru vārtus), taču vakar tas beidzot notika un Latvijas izlases vārtsargs devās sargāt Prāgas kluba vārtus jau no pirmās spēles minūtes. Diemžēl jau pirmajā puslaikā Liberecas kluba spēlētāji divas reizes caursita Denisa vārtus - 19.minūtē pēc labas partnera piespēles Keričs izgājienā viens pret vienu atklāja rezultātu. Vēl pēc sešām minūtēm "Slovan" guva vārtus pēc stūra sitiena izpildes.

Spēles turpinājumā "Slavia" vairākkārt varēja gūt vārtus (arī pirmajā puslaikā bija iespējas), taču tas tā arī neizdevās un nācās piedzīvot zaudējumu bijušajam Maksima Uvarenko klubam. Turnīra tabulā "Slavia" ar 31 punktu ieņem sesto vietu, no līdervienības "Sparta" atpaliekot 12 punktus.

Deniss Romanovs laukumā aizvadīja visu spēli, spēles pirmajā puslaikā vairākkārt nospēlēja diezgan veiksmīgi. Zaudētajos vārtu guvumos vairāk jāvaino komandas aizsargi, nevis mūsu vārtsargs. Spēles otrajā puslaikā Denisam spēlē bija jāiesaistās diezgan reti, jo pārsvarā uzbruka "Slavia", bet "Slovan" atbildēja ar retiem prettriecieniem.

Komandas līdzjutēji diezgan divejādi vērtē Romanova sūtīšanu laukumā. Vairāk gan tiek diskutēts nevis par viņa sniegumu, bet par to, kāpēc komandas treneri tik bieži maina vārtsargus (vienu spēli vārtus sargā veterāns Martins Vanjaks, citu - Štefans Seneckis). Denisa sniegums šajā mačā tiek vērtēts diezgan atzinīgi, pieminot, ka par Senecki viņš noteikti ir labāks, taču lielākā daļa simpātiju, tomēr, ir komandas veterāna un simbola Vanjaka personībai.

Spēles labākās epizodes

Izmantotie resursi:
slavia.cz

  +4 [+] [-]

, 2010-03-26 15:30, pirms 14 gadiem
Soliids limenis izskatas..
Pirmajos vartos tomer vareja labak nostavet

     [+] [-]

, 2010-03-26 16:37, pirms 14 gadiem
eh žēl, pirmos gamakā... bet tur neko daudz padarīt nevarēja, sitiens vienkārsi bija ideāls. bet otro gan vairāk žēl, jo aizsniedzās jau un leciens bija labs, bet, izskatās, ka vienkārši netrāpīja pa bumbu... bet nekas, prieks apzināties, ka Deniss ir ļoti labs un spēlē tik augstā līmenī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-03-26 17:31, pirms 14 gadiem
Līmenis tiešām labs izskatās. Labi, ka beidzot ticis spēlēt! Otros bija diezgan nereāli izručīt un pirmie arī bija veiksmes spēle. Šoreiz tajā vinnēja uzbrucējs.

Malacis, Deniss. Novēlu pēc iespējas ātrāk kļūt par pirmo GK. Jau pietiekami ilgi gaidīts!