Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Starkovs: "Gan Verpakovskim, gan komandai kopumā nepieciešams laiks"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Starkovs: "Gan Verpakovskim, gan komandai kopumā nepieciešams laiks"
Aleksandrs Starkovs
Foto: AP/Scanpix

Aleksandrs Starkovs joprojām nav noraizējies par Māra Verpakovska mazrezultatīvo spēli "Baku" sastāvā, uzsverot, ka uzbrucējam nepieciešams laiks, lai adaptētos jaunā vidē. Laiks vajadzīgs arī komandai, no kuras pagaidām nav sagaidīta stabila spēle.

"Uzbrucējam svarīgi gūt vārtus. Pajautājiet to jebkuram spēlētājam vai komandas trenerim. Lielākā daļa pateiks, ka ir apmierināti ar viņu. Verpakovskis strādā komandas interesēs. Jā, pagaidām negūst vārtus. Ideālā variantā, protams, vēlētos, lai būtu kā ar Miroslavu Klozi, kurš ir pieredzējis spēlētājs, aizgāja uz "Lazio" un uzreiz gūst tur vārtus. Taču mēdz būt citādākas situācijas. Lai pieredzējis meistars adaptētos jaunā vietā, viņam nepieciešams laiks. To, cik ilgs laiks, neviens nevar pateikt. Tas, ka Māris šajā laikā nav dīkstāvē, bet piespēlē partneriem, viņam ir liels pluss," Māra Verpakovska spēli komentēja Aleksandrs Starkovs.

Treneris atzina, ka brazīlieša Žabas dublieru sastāvā trīs gūtie vārti viņu neietekmē: "Jau kopš pagājušās sezonas lieku uzsvaru uz citiem spēlētājiem. Šeit nav nekā personīga, visam ir profesionāla pieeja. Iespējams, Žabas "hat trick" palīdzēs Verpakovskim. Katrā ziņā tas jau palīdzēja Vinstonam Parksam, kurš uzreiz guva divus vārtus."

Laiks nepieciešams arī, lai "Baku" spēlētu stabilāk. "Mēs veidojam komandu. Ne viss būs tik ātri un uzreiz. Nosaucot konkrētu datumu, rīkošos bezatbildīgi, taču izdarīsim maksimumu, lai spētu attaisnoties klubam, kas mūsu labā izdara visu," norādīja Starkovs.

Izmantotie resursi:
Azerisport.com - Все об Азербайджанском спорте

  +6 [+] [-]

, 2011-10-25 13:08, pirms 13 gadiem
apnicis tak šitas krabis...

  +1 [+] [-]

, 2011-10-25 13:17, pirms 13 gadiem
da labi, Verpaks kopsh 2003 gada (Skonto sastaavaa sasita 22 golus) nevienaa sezonaa nav speejis iesist vairaak par 5 vaartiem, lai gan tajaa pashaa Ergotelis speeleeja paari par 20 speeleem sezonaa.

man personiigi liekas, ka deelj taas miiciishanaas pa Kijevu, kur vinjsh nevienam nebija vajadziigs, vinjsh jau sen ir zaudeejis vaartu garshu. Varbuut jaapaarkvalificeejas par maleejo pussargu? piespeeles vinsh diezgan labas dod, aatrums joprojaam ir pieklaajiigs, tehnika arii

  +3 [+] [-]

, 2011-10-25 13:19, pirms 13 gadiem
šito tekstu viņš visu laiku saka gan izlasē, gan klubos ko viņš ir vadījis bet rezultāta nekāda ....

  +3 [+] [-]

, 2011-10-25 13:38, pirms 13 gadiem
Treneris atzina, ka brazīlieša Žabas dublieru sastāvā trīs gūtie vārti viņu neietekmē: "Jau kopš pagājušās sezonas lieku uzsvaru uz citiem spēlētājiem. Šeit nav nekā personīga, visam ir profesionāla pieeja.
--------------------
Tāds nu tas starkovs ir ,nav svarīgi azeri vai LV izlase.

     [+] [-]

, 2011-10-25 13:45, pirms 13 gadiem
CIK ILGS LAIKS, B*E? ZB jau, ka katru reizi, ka šim ir intervija, viņš saka, ka vajag VĒĒĒL LAIKU! Pazūdi Starkov
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-10-25 16:35, pirms 13 gadiem
Tev vajdziga visa dzive lai saprastu ka tev vairs nav vieta musdienu futbola

     [+] [-]

, 2011-10-25 16:36, pirms 13 gadiem
2004 gada ar Kolinku sitienu un Verpa atrumu kaut ko izdariji un viss vairs tada futbola nau Cik ta laika tev vajag?
Pietiek visu laiku vilkt Verpakovski sev lidzi! Izlase vajag laiku, kluba vajag laiku un beigas pateiks es beidzu savu futbolista karjeru

     [+] [-]

, 2011-10-25 17:02, pirms 13 gadiem
Nu vēl 5-10 gadi būs labi ?

  +1 [+] [-]

, 2011-10-26 11:18, pirms 13 gadiem
Teemu Saxon rakstīja: Visu cieņu Starkovam, pareizi saka. Visa Latvija par tevi
Nav neviens ar viņu!