Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Lech": "Nemaz neesam noteikuši Rudņeva cenu, jo negrasāmies viņu pārdot"

Andris Liepa
Andris Liepa

"Lech": "Nemaz neesam noteikuši Rudņeva cenu, jo negrasāmies viņu pārdot"
Artjoms Rudņevs
Foto: http://kkslech.com

Nerimst runas par iespējamo Artjoma Rudņeva pārcelšanos no Poznaņas „Lech” uz kādu spēcīgāku klubu. Un tomēr poļu kluba direktors Andžejs Davidzuks noliedz, ka šādas runas varētu realizēties. Piedāvājam interviju ar Davidzuku.

Nevaram nepajautāt par Ekstaklases rezultatīvāko futbolistu Rudņevu. Šis uzbrucējs ir dzīvs zelts. Vai varat droši pateikt, ka Rudņevs netiks pārdots?
Varu. Šobrīd Rudņevs netiek pārdots. Sākusies sezona un pēc pāris dienām vasaras transfēru logs būs ciet. Ja tagad pārdotu Rudņevu, tad visa līdzšinējā sastāva uzbūves stratēģija tiktu izjaukta.

Izskatās, ka „Lech” vērtē Rudņeva vērtību 5-6 miljonu eiro robežās. Ja vēl šovasar uzradīsies kāds pircējs, kurš būs gatavs šādu summu samaksāt, vienkāršs ekonomisks aprēķins neļaus tūļāties...
Teorētiski nav pasaulē futbolista, kuru nevarētu nopirkt. Taču kategoriski negribu spekulēt par iespējamo izpirkšanas cenu. Tādu nemaz neesam noteikuši, jo patiešām neesam ieinteresēti pārdot Rudņevu. Nevienu pašu mirkli nav bijis tādas domas šajā virzienā.

Mājas spēles šobrīd aizvadāt Vronkos [Poznaņā nav gatavs zāliens]. Derētu kaut kā kompensēt zaudējumus...
Ticiet man, mūsu lielākais zaudējums pirmām kārtām ir nevis finansiāls, bet no līdzjutēju aspekta. Mūsu mājas mačus klātienē šobrīd nevar redzēt vairāki tūkstoši mūsu fanu, un tā ir problēma. Ļoti daudz zaudējam no vēlamās atmosfēra stadionā. Nepārdoto biļešu ietekme? Tas ir pabojājis budžetu, taču tā nav lielākā bēda visā šajā. Finanses šai reizē noliekam malā.

„Lech” šobrīd atrodas tabulas galvgalī un tiek minēts par galveno pretendentu uz Polijas zeltu. Vai tas ir tāpēc, ka nespēlējat Eirokausos?
Čempionāta sākums ir parādījis, ka Polijas Ekstraklasi un Eirokausus apvienot ir grūti. Agrāk vai vēlāk kāda fronte ir jāziedo. „Lech” to izjuta pagājušajā sezonā. Protams, Spānijā vai Anglijā varam atrast klubus, kas vienlīdz labi startē vietējā čempionātā un Eirokausos. Taču nesalīdzināsim viņu resursus ar mūsējiem...

Šobrīd vienīgais klubs, kurš noteikti turpinās cīņas Eiropā, ir čempione Krakovas „Wisla”. Vai tas nozīmē, ka šo komandu vietējā čempionātā būs vieglāk apspēlēt?
Varbūt otrādi – pašai „Wisla” būs grūtāk uzvarēt konkurentus. Viņiem ir ļoti spēcīga komanda, kas konsekventi būvēta. Taču ne vienmēr viss būs atkarīgs no paša futbola – turnīru apvienošana bieži vien ir grūta no psiholoģiskā aspekta.

Izmantotie resursi:
SPORT: Oficjalny serwis Przegl±du Sportowego....

  +3 [+] [-]

, 2011-08-25 10:38, pirms 13 gadiem
pareizi! Lai vēl Polijā paārdās

  +2 [+] [-]

, 2011-08-25 11:12, pirms 13 gadiem
Ir tāds teiciens: Ko nevar nopirkt par lielu naudu, var nopirkt par vēl lielāku naudu!

  +8 [+] [-]

, 2011-08-25 11:23, pirms 13 gadiem
kam rudnevam Spaniju ja var iet pie starkova uz Baku!
Slēpts komentārs: placis

  +1 [+] [-]

, 2011-08-25 11:50, pirms 13 gadiem
placis rakstīja: man liekas ka Wisla netika tālāk
zaudējot ČL turpinās Eiropas līgā

  +1 [+] [-]

, 2011-08-25 12:06, pirms 13 gadiem
Domāju nav jāpārdzīvo. Paliekot Polijā, Rudņevs varēs spēlēt un plosīties tālāk, bet, pārejot uz kādu spēcīgu komandu tieši pirms sezonas sākuma/tās sākumā, neko jau nevar zināt. Lai plosās šo sezonu līdz galam, un tad jau pāreja vai nu ziemā vai vasarā neizpaliks.

  -1 [+] [-]

, 2011-08-25 12:34, pirms 13 gadiem
ko nevar nopirkt par naudu to var nopirkt par lielu naudu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-08-25 21:28, pirms 13 gadiem
Legija uzvilka Šparktacku

     [+] [-]

, 2011-08-26 06:13, pirms 13 gadiem
placis rakstīja: man liekas ka Wisla netika tālāk
Netika Čempion līgā, bet kā jau mēs zinām pedējās kārtas zaudētājas spēlē Eiropas līgā