Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Lukjanovs: "Mūsu mērķis – Polijas kauss"

Andris Liepa
Andris Liepa

Lukjanovs: "Mūsu mērķis – Polijas kauss"
Ivana Lukjanova prieki
Foto: www.lechia.gda.pl

Jau ziņojām par Ivana Lukjanova lielisko sniegumu Polijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla atbildes spēlē pret Polijas čempioni Krakovas „Wisla” (3:1). Mūsu uzbrucējs savas komandas Gdaņskas „Lechia” mājas lapai lechia.gda.pl pavēstījis, ka viņa pārstāvētā vienība negrasās apstāties pie sasniegtā – mērķis ir Polijas kauss.

Ivans Lukjanovs: „Domāju, ka Krakovā aizvadīju labu maču. Sanāca tas, ko vēlējos. Tas ir tāpēc, ka aizvien labāk saspēlējos ar komandu. Mācāmies, uzzinām viens otra prasmes, spēles stilu. Saprašanās laukumā ir ļoti svarīga, un ir redzams, ka šajā aspektā kļūstam aizvien labāki. Krakovā mums padevās vairākas smukas izspēles. Spēlējām paši sev, līdzjutējiem un arī trenerim T.Kafarskim. Kas attiecas uz manu atrašanos „Lechia” klubā, tad jūtos aizvien labāk un pārliecinošāk nekā tad, kad tikko biju ieradies. Kādu pretinieku vēlos kausa pusfinālā? Mani tas neinteresē, visi pretinieki ir stipri un jebkuru vēlēsimies uzvarēt. Tas vēl nav mūsu pēdējais vārds. Mūsu mērķis ir fināla sasniegšana, bet pēc tam – Polijas kauss. Protams, neaizmirsīsim arī par Polijas čempionātu, kurš mums arīdzan ir svarīgs. Nākamajā spēlē pret „Legia” [3. vietas īpašniece – aut.piez.] cīnīsimies par uzvaru. Fiziskajā ziņā jūtamies labi un parādīsim to laukumā. Izdarīsim visu, lai tiktu pie trim punktiem.”

Jāpiebilst, ka Polijas kausa izcīņas pusfinālu pāru izloze notiks šodien plkst.21:00. „Lechia” neoficiālās mājas lapas lechia.gda.pl aptaujā 81% līdzjutēju pauduši vēlmi izlozē tikt pie Ščecinas „Pogon” – vienīgais pusfinālā iekļuvušais klubs, kurš nepārstāv Ekstraklasi (augstāko līgu). Sliktākais variants nebūtu arī viena Bialistokas „Jagiellonia”, kura Ekstraklasē guvusi aptuveni tikpat punktu, cik „Lechia”, taču tabulā atrodas daudz zemāk, jo tai atņemti 10 punkti. Savukārt draudīgākais pretinieks būtu Hožuvas „Ruch”, kas Ekstraklasē ieņem augsto 4. vietu, tikai par pieciem punktiem atpaliekot no līderes un šī brīža čempiones „Wisla”. Lai nu kā, Ekstraklases trīs vadošās komandas no kausa izcīņas jau ir izstājušās, un tas paver labu iespēju pie trofejas tikt arī mūsu futbolistu pārstāvētajai „Lechia”. Kausa iegūšana garantētu arī dalību UEFA Eiropas līgā nākamajā sezonā.

Atgādinām, ka „Lechia” spēlē ne tikai Lukjanovs, bet arī aizsargs Sergejs Kožans un pussargs Oļegs Laizāns. Mačs Polijas čempionātā pret Varšavas „Legia” notiks jau rīt, sākums plkst.21:00. 6. vietā esošā „Lechia” no galvaspilsētas kluba „Legia” atpaliek par astoņiem punktiem.

  +3 [+] [-]

, 2010-03-25 12:03, pirms 14 gadiem
Veiksmi!!!

     [+] [-]

, 2010-03-25 14:32, pirms 14 gadiem
Lai veicas! Galvenais saakt sist iekshaa!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja