Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gauračs beidzot pieteikts, debija - svētdien pret čempioni

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Gauračs beidzot pieteikts, debija - svētdien pret čempioni
Edgars Gauračs (Bukarestes "Rapid")
Foto: ProSport

Rumānijas čempionātam futbolā šodien beidzot pieteikts Latvijas U-21 izlases un Bukarestes "Rapid" uzbrucējs Edgars Gauračs. Viņa debiju čempionātā varam gaidīt svētdien, kad "Rapid" svarīgā mačā uzņems valsts čempioni "Unirea Urziceni".

Vakar rumāņu mediji Latvijas U-21 izlases un Bukarestes "Rapid" uzbrucēja Edgara Gaurača sakarā sacēla jaunu baumu vilni. Tika citētas "Rapid" amatpersonas pēc Gaurača medicīnisko pārbaužu rezultātu saņemšanas - situācija esot vēl sliktāka nekā domāts, jo problēmas ir ne vien ar cirksni, bet arī ar muguru un kāju, tāpēc "Rapid" ar futbolista pieteikšanu čempionātam nesteigšoties un nogaidīšot, kāda situācija izvērtīsies turpmāk. Par laimi, tā bija tikai viltus trauksme - allaž acīgie rumāņu mediji nez kur bija izrakuši teju nedēļu vecu informāciju - pārbaužu rezultāti patiešām ir tādi, kādus vakar tos publicēja rumāņi, taču jau uzreiz bija skaidrs - kamēr Edgars treniņos sāpes nejūt, nekādu problēmu nebūs, par ko jau ziņojām.

Šodien "Rapid" beidzot oficiāli nokārtojusi visus dokumentus saistībā ar Gaurača pāreju, un Edgars ir gatavs debitēt Rumānijas čempionātā jau svētdien, kad ļoti svarīgā mačā Bukarestē "Rapid" uzņems valsts čempioni un šībrīža vicelīderi "Unirea Urziceni", kas, starp citu, šovakar UEFA Eiropas līgā tiekas ar angļu "Liverpool". "Viss ir nokārtots līdz galam un beidzot ir kārtībā," Sportacentrs.com apliecināja Gauračs. "Esmu normālā fiziskā formā - skaidrs, ka vēl neesmu gatavs visām 90 minūtēm, taču treneris teica, ka otrajā puslaikā kādas 30 minūtes man varētu ļaut spēlēt. Skaidrs, ka pēc nesenajām problēmām ar cirksni treneris nevēlas riskēt un laist mani laukumā ilgāku laiku - viss notiek pamazām."

"Rapid" nometnē Gauračs ir jau teju mēnesi, taču futbolists atzīst, ka Bukarestē pilnībā iejuties vēl nav: "Tikai šodien viss atrisinājās, līdz šim domas bija saistītas ar visām problēmām. Joprojām dzīvoju kluba bāzē, taču ceru, ka tuvākajā laikā tiks piešķirts gan dzīvoklis, gan mašīna - beidzot varēs risināt arī šos jautājumus. Pamazām mācos rumāņu valodu - šo to varu saprast, pats kaut ko pateikt."

Komentējot "Rapid" pirmo gada spēli, kurā tika piedzīvots zaudējums izbraukumā pret "Politehnica Iasi" (1:2), Edgars, kurš maču vēroja pa TV, atzina, ka komandai pietrūkusi veiksme: "Pirms tam bija pārtraukums čempionātā, arī problēmas ar spēles laukumu - te ir stiprs sniegs - visu ietekmēja. Un arī mazliet nepaveicās - "Rapid" daudz kontrolēja bumbu un izveidoja momentus, taču tos nerealizēja. Domāju, ka svētdien stadionā būs ļoti daudz cilvēku - "Rapid" līdzjutēji skaitās vislabākie Rumānijā! Parasti stadions ir pilns. Noskaņojamies tikai uz uzvaru - ir visas iespējas izcīnīt čempionu titulu, komandas tabulā ir ļoti blīvu, un pēc vienas kārtas viss mainās."

Spēle pret "Unirea Urziceni" Bukarestē sāksies svētdien plkst. 17:00 pēc Latvijas laika. Jau ziņojām, ka šodien līgumu ar citu Rumānijas čempionāta komandu "Ceahlaul" parakstīja vēl viens bijušais "Ventspils" uzbrucējs Andrejs Butriks, kurš tāpat kā Gauračs ir izīrēts līdz vasarai ar iespēju rumāņiem līgumu izpirkt pavisam. Butriks gan jaunā kluba rindās varētu debitēt nākamnedēļ.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-02-25 21:53, pirms 14 gadiem
Obligati jaskatas..
tad ka viņam ar to muguru ir? Tās ir baumas vai nav.. neiebraucu

  +4 [+] [-]

, 2010-02-25 21:56, pirms 14 gadiem
ervains91 rakstīja: Obligati jaskatas..
tad ka viņam ar to muguru ir? Tās ir baumas vai nav.. neiebraucu
pārbaudes uzrādīja kaut kādas problēmas, taču reāli trenējoties nekas netraucē un nesāp (tfu, tfu, tfu)

  +2 [+] [-]

, 2010-02-25 22:06, pirms 14 gadiem
Nu tad veiksmi!

  +2 [+] [-]

, 2010-02-25 22:07, pirms 14 gadiem
Miķelis Osis rakstīja: pārbaudes uzrādīja kaut kādas problēmas, taču reāli trenējoties nekas netraucē un nesāp (tfu, tfu, tfu)
Tas jau tapat kā Paharam bij

  +4 [+] [-]

, 2010-02-25 22:09, pirms 14 gadiem
ko tie Rumāņi ņemās ap viņu kā ar kādu REAL vai MU stāru paši paņēmāt, ļaujat vecim spēlēt un miers.

tur laikam tiešām futbols ir svarīgākā lieta Nr. 1, ja par katru spēlētāju šādas intrigas utt.

mums līdz tādam līmenim vēl tālu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-02-25 22:41, pirms 14 gadiem
reimondo rakstīja: Mums talantus vajā raumas Cauņam,Gauračam
Apārstēs Gauračs un būs labi. Cauņam tā smagāk - operācija jātaisa. Novēlu pēc iespējas ātrāk atkopties!

     [+] [-]

, 2010-02-26 09:02, pirms 14 gadiem
Gan jau būs labi. Kas tas par sportistu, kam nav bijušās traumas. Edgars, lai tev veicas!

     [+] [-]

, 2010-02-26 09:19, pirms 14 gadiem
AndrisC rakstīja: Nu tad beidzot , galvenais cienijami nospelēt! nu ja gūtu vārtus tad nu tas gan jau būtu woow ! Veiksmi!
Viņu liks sastāvā lai ja kas noveltu vainu uz viņu tāpēc jācer uz uzvaru un vārtu guvumiem tad varbūt ir izredzes regulāri spelēt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-26 12:03, pirms 14 gadiem
Ka tik neiznāk kā Marelim par bumbu nesātāju.....