Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Verpakovskim 90 minūtes "Ergotelis" zaudējumā

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Verpakovskim 90 minūtes "Ergotelis" zaudējumā
Māris Verpakovskis
Foto: www.sport24.gr

Šodien kārtējo maču Grieķijas futbola Superlīgā aizvadīja Hēraklejas "Ergotelis" un Māris Verpakovskis. Latvijas izlases uzbrucējs laukumā pavadīja visu spēli, taču nespēja palīdzēt savai komandai izbēgt no zaudējuma pret "Kavala" vienību - 1:3.

Šodien Māra Verpakovska "Ergotelis", kura kopvērtējumā ar sešās spēlēs izcīnītiem deviņiem punktiem ieņēma septīto pozīciju, bija jātiekas ar vietu zemāk esošo "Kavala". Latvijas izlases uzbrucējs savas komandas iepriekšējā mačā nepiedalījās, toties šodien iesaistījās spēlē jau no tās pirmajām minūtēm.

Spēles sākumā diezgan laba iespēja gūt vārtus radās tieši Verpakovskim, taču viņš no diezgan izdevīgas pozīcijas netrāpīja. "Kavala" kopumā bija nedaudz aktīvāki, vairākas reizes spēlē nācās iesaistīties arī "Ergotelis" vārtsargam Daskalakim. Tiesa, 28. minūtē arī viņš nebija glābējs, kad pēc soda sitienu bumbu savos vārtos raidīja gruzīnu aizsargs Sašiašvilli. Puslaika noslēgumā nebija tālu arī no 2:0, kad bumba trāpīja pa "Ergotelis" vārtu stabu. Diemžēl otrajā puslaikā Verpakovska komanda ielaida gan otros, gan trešos vārtus – Dārčvils soda laukumā meistarīgi apspēlēja aizsargus un dubultoja "Kavala" pārsvaru, bet piecas minūtes vēlāk Onuvači panāca arī 3:0. Pašās beigās, pateicoties pretinieku futbolista kļūdai, "Ergotelis" vienus vārtus atguva, taču tik un tā nācās palikt bez punktiem – 1:3.

Māris Verpakovskis laukumā pavadīja visas 90 minūtes. Mača 9. minūtē mūsu uzbrucējs izpildīja vienu bīstamu sitienu, kas gan lidoja garām vārtiem. Ar neko citu īpašu Māris izcelties nespēja. Turnīra tabulā "Ergotelis" atkāpusies uz 10. pozīciju.

Izmantotie resursi:
SPORT 24 - Συνεχής Αθλητική Ενημέρωση

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-10-24 18:11, pirms 14 gadiem
Prieks,ka spēlē! Cerams uz ilgu laiku tas

  +1 [+] [-]

, 2010-10-24 18:22, pirms 14 gadiem
Toties Roterdamas Feyenoord šodien ar 0:10(!!!) zaudēja PSV Eindhoven Nīderlandes Eredivisie 10. kārtas mačā!
NETICAMS rezultāts!!!

  -1 [+] [-]

, 2010-10-24 18:51, pirms 14 gadiem
Forshi. Izlasei tuvaakaajaa laikaa nav jaaspeelee ar griekiem, taapeecMaaris tiek pie teikshanas. SUPER

  +1 [+] [-]

, 2010-10-24 18:54, pirms 14 gadiem
Žēl, ka neiet tā mūsu uzbrucējiem. Vismaz spēlē šodien visi, bet rezultātu nelabvēlīgi. Pozitīva iezīme, ka Māris ir nospēlējis visu spēli, taču pēc šī rezultāta nav garantijas, ka spēlēs arī nākamo...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja