Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Soloņicinam puslaiks; Freimanis un Davidovs spēlēt netiek

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Soloņicinam puslaiks; Freimanis un Davidovs spēlēt netiek
Genādijs Soloņicins
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas futbolisti Gints Freimanis un Pāvels Davidovs nav tikuši laukumā savu komandu spēlēs vietējos čempionātos. Davidova "Shakhter" izcīnīja uzvaru, bet Freimaņa klubs "St.Patrick's Athletic" piedzīvoja zaudējumu. 45 minūtes Azerbaidžānas čempionātā aizvadījis Genādijs Soloņicins.

Baltkrievijas futbola čempionātā Pāvela Davidova pārstāvētais Soļigorskas "Shakhter" izbraukumā tikās ar "MTZ-RIPO". Ar 2:1 pārāki bija Soļigorskas spēlētāji, tādējādi nostiprinoties turnīra tabulas viducī. Diemžēl Pāvels Davidovs laukumā netika ne šajā, ne arī dublieru komandas mačā.

Laukumā nav izdevies tikt arī Gintam Freimanim, kurš joprojām atgūstas pēc savainojuma. Viņa klubs "St.Patrick's Athletic" izbraukumā ar 0:1 zaudēja Latvijā labi pazīstamajai "Derry City".

Azerbaidžānas futbola čempionāta otrajā kārtā pie neizšķirta 0:0 pret "Mughan" ticis Genādija Soloņicina pārstāvētais klubs "Simurq". Genādijs Soloņicins spēli uzsāka komandas pamatsastāvā, bet pārtraukumā tika nomainīts. Interesanti, ka "Simurq" futbolisti devušies atvaļinājumā, kas beigsies 31. augustā.

Izmantotie resursi:
fcshakhter.by
azerisport.com

  -3 [+] [-]

, 2009-08-24 13:29, pirms 15 gadiem
Soloņīcins sev visu karjeru izčakārēja aizbraucot uz AZE

     [+] [-]

, 2009-08-24 14:04, pirms 15 gadiem
viņa jau tāpat nekāda spoža nebija

  +1 [+] [-]

, 2009-08-24 14:16, pirms 15 gadiem
Drusku dīvaini tie ogļrači - radikāli atšķirīga attiekme pret diviem aptuveni viena līmeņa Latvijas vārtsargiem - Pavlovu un Davidovu. Vienu uzreiz lika pamatsastāvā, otru nelaiž spēlēt pat dublieros.

  -2 [+] [-]

, 2009-08-24 15:41, pirms 15 gadiem
Interesanti, ka, ja rakstā teikums sākas ar vārdu "Interesanti", tad gandrīz nav šaubu, ka autors ir N.Marcinkevičs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-24 21:05, pirms 15 gadiem
fudzix rakstīja: Soloņīcins sev visu karjeru izčakārēja aizbraucot uz AZE
Tu domā, ka labāk ir sēdēt uz soliņa LM, kā viņš to pēdējā laikā darīja? Man tā nešķiet!

     [+] [-]

, 2009-08-24 21:09, pirms 15 gadiem
Ceru, ka Freimanis drīz atgriezīsies - baigi ilgi jau nespēlē. Jau kādu pusgadu vai pat vairāk. Riktīgi viņam neiet - tad nevarēja atrast klubu...tagad, kad atrada, dabūja savainojumu!

Prieks par Soloņicinu, kurš vismaz sāk spēlēt pamatsastāvā. Bet tie baltkrievi vispār ir dīvaini - nopērk vienu no labākajiem LV vārtsargiem un atstāj aiz muguras kaut kādai baltkrievu viduvējībai!