Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Morozs Ķīnā tomēr nespēlēs

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Morozs Ķīnā tomēr nespēlēs
Viktors Morozs
Foto: www.topsport.bg

Latvijas futbolists Viktors Morozs karjeru Ķīnas čempionvienībā Taišanas "Shandong Luneng" neturpinās, jo abas puses nav vienojušās par līguma detaļām.

Vakar ziņojām, ka Latvijas futbolists Viktors Morozs (28) devies uz Ķīnu, lai veiktu pārrunas par īres līguma parakstīšanu ar šīs valsts čempionvienību Taišanas "Shandong Luneng". Doma bija parakstīt vienošanos uz četriem mēnešiem - līdz novembrim, kad Morozam būtu iespēja pagarināt līgumu vai arī atgriezties Sofijas "CSKA", ar ko ir spēkā līgums līdz nākamajai vasarai.

Tomēr, ieradies Ķīnā, Viktors konstatējis, ka piedāvātā līguma nosacījumi krietni vien atšķiras no iepriekš norunātajiem, līdz ar to mūsu pussargs "Shandong Luneng" klubā nespēlēs, sarunā ar eSports.lv pavēstīja pats futbolists. Tagad Morozs atgriezīsies Sofijas "CSKA" nometnē, lai turpinātu gatavoties jaunajai sezonai, taču nav izslēgts, ka Viktors karjeru tomēr varētu turpināt citā klubā, ja pavērsies attiecīga iespēja.

Nākamnedēļ Sofijas "CSKA" kā Bulgārijas čempione uzsāks dalību Eirokausos - UEFA Eiropas līgas 3. kvalifikācijas kārtā pretī stāsies Rīgas "Skonto" pāridarītāja "Derry City". Tiesa gan, bulgāru kluba galvenais treneris Ļuboslavs Peņevs, kā izskatās, ar Morozu īpaši nerēķinās - vismaz kā ar potenciālo pamatsastāva spēlētāju ne.

  +8 [+] [-]

, 2009-07-24 22:43, pirms 15 gadiem
Labāk tomēr Eiropā. Tuvāk izlases trenera redzeslokam.
Slēpts komentārs: erred