Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gauračs nerealizē pendeli, komanda zaudē

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Gauračs nerealizē pendeli, komanda zaudē
Edgars Gauračs cīņā par bumbu
Foto: onedivision.ru

Krievijas 1. Divīzijas čempionātā 11 metru soda sitienu nav realizējis Edgars Gauračs, līdz ar to nespējot glābt savu Krasnojarskas "Enisey" no zaudējuma. Pie punktiem netika arī Aleksandra Koliņko un Maksima Rafaļska Kaļiņingradas "Baltika".

Edgara Gaurača Krasnojarskas "Yenisey" šovakar tikās ar "Khimki" komandu. Latvijas izlases uzbrucējs laukumā devās sava kluba pamatsastāvā, taču pārāk bieži ar pozitīvām darbībām neizcēlās – iespēju izskriet vienatnē pret "Khimki" vārtsargu neļāva izmantot fiksētā aizmugure. 70. minūtē Gauračam bija iespēja panākt izlīdzinājumu spēlē ar 11 metru soda sitienu, taču viņš nespēja trāpīt vārtu taisnstūrī... Četras minūtes vēlāk Edgars tika nomainīts. Pateicoties jau mača sākumā gūtiem vārtiem, "Khimki" uzvarēja ar 1:0, sagādājot Kransojarskas klubam piekto zaudējumu turnīrā. Ar 17 spēlēs iegūtiem 28 punktiem "Yenisey" kopvērtējumā ieņem sesto vietu.

Kaļiņingradas "Baltika" ar Aleksandru Koliņko vārtos piekāpās Vladimiras "Torpedo" – 1:3. Koliņko vienus no vārtiem ielaida ar 11 metru soda sitienu. Maksima Rafaļska pieteikumā nebija. Tabulā "Baltika" ir 18. pozīcijā.

Igaunijas čempionātā pirms pāris dienām ar kārtējo vārtu guvumu izcēlies Aleksandrs Čekulajevs, palīdzot Narvas "Trans" ar 2:0 uzvarēt "Kurresare". Čekulajevam tie jau 18. vārti čempionātā, kas dod pārliecinošu pirmo vietu labāko bombardieru sarakstā. Turnīra tabulā "Trans" ir ceturtajā vietā.

Izmantotie resursi:
Футбольная Национальная Лига | Лиги
JK Narva Trans - официальный сайт

  +6 [+] [-]

, 2011-06-24 21:04, pirms 13 gadiem
Vajadzēja trāpīt vismaz vārtu taisnstūrī !!!

  +4 [+] [-]

, 2011-06-24 21:04, pirms 13 gadiem
Grībētu video,bet tpt sāpīgi

  -2 [+] [-]

, 2011-06-24 21:48, pirms 13 gadiem
Njā... Žēl, bet nu ne vienmēr jau veicas. Rafaļskim vēl aizvien trauma, ko izlasē guva?

Čekulajevs Igaunijā gan bliež kā lielgabals. Sasitis jau tik daudz golus, cik citi visā sezonā nesasit. Nebrīnīšos, ja pēc sezonas viņš pārcelsies uz kādu spēcīgāku līgu. Bet, ja ne, tad vajadzētu viņu kādam mūsu klubam uz Virslīgu atvizināt. Tādu golu mašīnu nav daudz.

     [+] [-]

, 2011-06-25 00:28, pirms 13 gadiem
Invalīds. Na razstrel!!!

     [+] [-]

, 2011-06-25 10:04, pirms 13 gadiem
>>>reikons
Par Čekulajevu nedomāju gan.Trīs sezonas ir aizvadījis Fk Rīga un Jūrmala VV sastāvā un 34 spēlēs guva tikai trīs vārtus.Igaunijas augstākajā līgā spēlē pārāk daudz vājas komandas,domāju līdzvērtīgas mūsu pirmajai līgai.Tiesa,šobrīd arī mūsu virslīgas līmenis krities.Varbūt arī kaut ko spētu parādīt.bet visa šī prātošana ir no sērijas,kas būtu,ja būtu.