Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkšam neizšķirts pret "Derby"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Gorkšam neizšķirts pret "Derby"
Kaspars Gorkšs
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Kārtējos punktus Anglijas futbola Čempionātā zaudējusi Latvijas aizsarga Kaspara Gorkša pārstāvētā ''QPR'' komanda, kas savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 ar ''Derby''.

Spēle ''QPR'' laukumā aizritējusi ar mājinieku pārsvaru. Londonieši pirmā puslaika pēdējā minūtē izvirzījās vadībā, veiksmīgi izspēlējot bumbu no sānu iemetiena Lī Kukam, kurš panāca 1:0. Arī otrajā puslaikā dominējuši mājinieki, taču ''Derby'' 67. minūtē panāca izlīdzinājumu, kad vārtus pēc soda sitiena izspēles guva Šons Bārkers - 1:1. Atlikušajā laikā nevienai no komandām uzvaru izraut neizdevās. Kaspars Gorkšs nospēlēja visas 90 minūtes un mačā atzīmēts kā viens no vadošajiem ''QPR'' futbolistiem.

Šķiet, Premjerlīgas sapnis arī šosezon Gorkša komandai jau izsapņots un tagad vairāk jādomā par vietas nosargāšanu Anglijas otrajā spēcīgākajā līgā. ''QPR'' pēc 38 spēlēm ar 46 punktiem ieņem 17. vietu 24 komandu konkurencē. Līdz 6. vietai, kam garantēta vieta pārspēlēs par tiesībām nākamajā sezonā startēt Premjerlīgā, Gorkša komandai attālums mērāms 12 punktu izteiksmē. Savukārt līdz Čempionāta izkrišanas zonai jeb pēdējām trīs vietām - septiņi punkti.

Latvijas uzņēmēja Valērija Belokoņa ''Blackpool'' ar 5:1 sagrāva ''Swansea'' un turpina cīņu par Premjerlīgu. Blekpūles klubs Čempionāta tabulā ieņem 7. vietu un no kārotā Top 6 to šķir četri punkti.

Pārliecinošu uzvaru Skotijas 1. līgā izcīnīja Naura Bulvīša pārstāvētā ''Inverness'', kas savā laukumā ar 4:0 sagrāva pēdējā vietā esošo ''Airdrie United''. Bulvītis palika rezervē. Pēc šī panākuma ''Inverness'' turnīrā tabulā ieņem 2. vietu, vairs tikai par vienu punktu atpaliekot no līdervienības ''Dundee'' (attiecīgi 49 un 50 punkti). 49 punkti ir arī 3. vietā esošajai ''Dunfermline'', kas aizvadījusi par vienu spēli vairāk nekā konkurentes.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

     [+] [-]

, 2010-03-24 11:37, pirms 14 gadiem
prieks par Seasideriem, tieši aiz playoffu robežas. cerams tiks.

     [+] [-]

, 2010-03-24 15:33, pirms 14 gadiem
Nu ko, izskatās, ka drīz jāiet atpakaļ uz Blackpool, ja šie tiek TOP 6