Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Mihadjuks: "Par saviem vārtiem pat nepriecājos"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Mihadjuks: "Par saviem vārtiem pat nepriecājos"
Pāvels Mihadjuks
Foto: www.snspix.com

"Pat īpaši nepriecājos par savu vārtu guvumu. Gribētos, bet nevaru, jo komanda zaudēja un neieguva ne punktu, kas ir nepatīkami," nelielā intervijā pēc šodienas mača pret "Hearts" (2:3) eSports.lv pastāstīja Latvijas futbolists Pāvels Mihadjuks.

Jau ziņojām, ka šodien Skotijas Premjerlīgas 23. kārtas mačā Pāvels Mihadjuks (28) izbraukumā pret "Hearts" guva vārtus ar galvu pēc standartsituācijas, bet viņa pārstāvētā "Inverness CT" komanda piedzīvoja astoto zaudējumu pēc kārtas - 2:3. eSports.lv šovakar sazinājās ar futbolistu, lai uzzinātu viņa iespaidus par maču un klubā notiekošo.

- Šodien guvi vārtus, bet komanda pēdējā minūtē ielaida vārtus un zaudēja. Kādas emocijas palikušas pēc spēles?
- Ļoti bēdīgi, ka zaudējām pēdējā minūtē. Nospēlējām labi, skaisti guvām otros vārtus, bet pretinieki burtiski uzreiz - ar piekto pieskārienu bumbai - iesita un uzvarēja. Kā nospēlēju pats? It kā neslikti - ja salīdzina pagājušo maču pret "Hamilton", kurā nejutos īsti labi, tad šodien bija vieglāk gan fiziski, gan arī citādā ziņā. Varbūt tāpēc, ka "Hearts" ir komanda, kas ļauj spēlēt arī pretiniekam. Nospēlēju normāli, žēl, ka nepalīdzēju komandai iegūt vismaz punktu.

- Vai juti, ka "Hearts" skaitās stiprāka komanda par "Hamilton" un "Partick", kas bija iepriekšējie pretinieki?
- Jā, "Hearts" ir ātrāka komanda nekā iepriekšējās, pret kurām spēlēju, taču tik un tā bija vieglāk darboties. Pirmajā puslaikā nospēlējām interesanti - mūsu komandai bija divi momenti - tādi 90% - 100%, kas būtu jāiesit, savukārt "Hearts" iesita tukšos vārtos, jo vārtsargs bija izgājis ārā no vārtiem. Otrajā puslaikā bija līdzīga spēle, panācām neizšķirtu, taču tad tiesnesis nozīmēja pendeli uz mūsu vārtiem - pēc spēles skatījos atkārtojumu, arī citi saka, ka pārkāpums tur nebija, pretinieks pats nokrita. Tāda sajūta, ka arī tiesneši pietiesā tai komandai, kas viņiem vairāk patīk - nezinu. Pendeli mūsu vārtsargs atsita, taču palikām mazākumā, bija grūti. Zaudējām vārtus, bet 89. minūtē pēc standartsituācijas tos atguvām vienkārši skaisti. Tomēr diemžēl uzreiz ielaidām atkal un zaudējām (Nopūšas).

- Kā juties nepilnu 14 tūkstošu skatītāju priekšā?
- Sajūta bija vienkārši super. Skaists stadions, pilnas tribīnes, ar Latviju nesalīdzināt... Pašatdeve uzreiz ir maksimāla.

- Vienīgā nelaime, ka komanda ir pēdējā vietā turnīra tabulā...
- Jā, tā ir. Pat īpaši nepriecājos par savu vārtu guvumu. Gribētos priecāties, bet nevaru, jo komanda zaudēja un neieguva ne punktu, kas ir nepatīkami.

- Vai komandā kaut kas ir mainījies pēc galvenā trenera Brūstera aiziešanas?
- Mūs trenē rezervju komandas un vārtsargu treneri, kas pirms spēles arī dod norādījumus. Kā būs tālāk, nezinu. Brūsters ar mani sapratās labi, novēlēja veiksmi, kad aizgāja. Laikam viņš atkāpās pēc savas iniciatīvas, bet precīzi nezinu.

- "Inverness" klubā uz pārbaudes laiku bija arī mūsu uzbrucējs Andrejs Butriks. Kādi ir pēdējie jaunumi saistībā ar viņu?
- Jā, Andrejs bija uz pārbaudi mūsu klubā, bet šorīt aizlidoja. Viņam pateica, ka galvenā trenera nav, bet cilvēki, kas ir viņa vietā, nevar pieņemt lēmumus par transfēriem. Andrejs tagad jau ir Rīgā, laikam ir vēl kādi varianti. Runā, ka tad, kad būs jauns treneris, viņš varētu atbraukt vēlreiz. Tagad neviens nevar izlemt, vai viņš paliek vai nē. Žēl, ka tā, jo pirmajos treniņos viņam viss vēl neizdevās, bet pēdējos jau viņš darbojās diezgan labi.

- Nākamā spēlē būs pret titulēto "Celtic" savā laukumā. Vai īpaši gaidi šo spēli?
- Jā, spēlēsim savā laukumā. Domāju, ka pavisam noteikti būs pilns stadions. Pats ļoti gaidu šo spēli, jo pretī būs komanda, kuru parasti nākas skatīties pa TV. Labas iespējas spēlēt un pierādīt sevi.

- Februārī Latvijas izlasei gaidāma pārbaudes spēle. Varbūt iespējams, ka arī tu tiksi izsaukts uz šo maču?
- Nezinu, pagaidām neviens nav zvanījis. Negribu par to tagad īpaši sadomāties.

Nākamo spēli "Inverness" aizvadīs 2. februārī, kad savā laukumā uzņems titulēto turnīra līderi Glāzgovas "Celtic". Gaidāms, ka Pāvels Mihadjuks, kuru komandas līdzjutēji iesaukuši par misteru M (Mr M) un lielo latvieti (Big Latvian), atkal būs komandas pamatsastāvā un cementēs centra aizsardzību.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-01-24 21:23, pirms 15 gadiem
tiesham,14k iespaidigi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: ervains91

  +3 [+] [-]

, 2009-01-24 21:30, pirms 15 gadiem
Celtic speli tak varesi redzet kautkur neta,
Jaskatas

  +5 [+] [-]

, 2009-01-24 21:31, pirms 15 gadiem
It kā jau varētu Mr M izsaukt uz izlasi... Tāpat, kā daudzus citus, kuri nez kāpēc netiek izsaukti !

  +4 [+] [-]

, 2009-01-24 21:39, pirms 15 gadiem
Prieks, ka kāds latvietis spēlē samērā spēcīgā līgā.

  +3 [+] [-]

, 2009-01-24 21:42, pirms 15 gadiem
kautkā neveicas mūsējiem arzemju klubos treneru dēļ. tikko ziņa, ka latviesu spēlētājs spēlēs ārzemju klubā - hujaks un jauns treneris un visi plāni tiek atcelti. sis jau ir, kāds tresais gadījums ar Butriku.

  +5 [+] [-]

, 2009-01-24 21:51, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: kautkā neveicas mūsējiem arzemju klubos treneru dēļ. tikko ziņa, ka latviesu spēlētājs spēlēs ārzemju klubā - hujaks un jauns treneris un visi plāni tiek atcelti. sis jau ir, kāds tresais gadījums ar Butriku.
Ar Cauņu vien bija divi !

ps. Bildē izskatās ka priecājas kā traks (protams pozitīvi)

  +4 [+] [-]

, 2009-01-24 21:55, pirms 15 gadiem
Autors laikam pārskatījies bimbambolu, ka visu laiku raksta Celtics.
Tas nav pareizi.

  -3 [+] [-]

, 2009-01-24 22:34, pirms 15 gadiem
Bet publiski norādīt uz cita kļūdām nav ētiski. Šim nolūkam paredzēta iespēja Uzraksti autoram.

     [+] [-]

, 2009-01-25 00:17, pirms 15 gadiem
kaa arzemju kouchi saskata muuseejos talantu?
vai arii vinji aizbraucot ir tik iedvesmoti un raada labu sniegumu !

  +1 [+] [-]

, 2009-01-29 20:17, pirms 15 gadiem
Iespaidīgs čalis