Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rubins un Karlsons palīdz uzvarēt

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Rubins un Karlsons palīdz uzvarēt
Pāvels Doroševs
Foto: azerisport.com

Šodien tika aizvadītas pēdējās šī gada Azerbaidžānas čempionāta spēles. Laukumā izdevās tikt uzreiz trīs Latvijas futbolistiem, pie tam Andreja Rubina un Ģirta Karlsona pārstāvētajām vienībām uzvaras.

Dienas pirmajā spēlē Pāvela Doroševa "Qabala" savā laukumā uzņēma pēc vārdiem vareno "Baku". Praktiski visa mača garumā viesiem bija liels pārsvars, ko viņi divreiz prata pārsvērst vārtu guvumā. Pirmie vārti aizmugures stāvokļa dēļ gan netika ieskaitīti, bet otrie gan - skaistus vārtus ar akrobātisku sitienu guva Žaba (Žoau Silvinju de Karvalju). Pāvels Doroševs laukumā pavadīja visu spēli, vairākkārt glāba komandu no drošu vārtu zaudējuma, bet tas nepalīdzēja izglābties no neveiksmes - 0:1.

Pie uzvaras pār čempionāta līdervienību šodien tika Andrejs Rubina "Karabakh", kas viesos vairāk nekā desmit tūkstošu skatītāju klātbūtnē ar 2:1 pārspēja nu jau bijušo Denisa Romanova "Khazar Lankaran". Abus vārtus uzvarētājiem guva Raufs Alijevs. Rubins spēli uzsāka komandas pamatsastāvā, taču 71. minūtē pie rezultāta 1:1 tika nomainīts.

Uzvaras garšu izjuta arī Ģirts Karlsons ar savu Baku "Inter". Vienīgos vārtus cīņā ar "Ganja" izdevās gūt 87. minūtē, kad precīzs bija lietuvietis Roberts Poškus. Karlsons laukumā nāca uz maiņu spēles 39. minūtē.

Šo gadu pirmajā vietā noslēdza "Neftchi", kam 19 spēlēs 41 punkts. "Khazar" ar 40 punktiem atrodas otrajā vietā, bet tālāk seko "AZAL" (34), "Inter" (34), "Karabakh" (33) un "Qabala" (30).

Izmantotie resursi:
Peşəkar Futbol Liqası
Azerisport.com - Все об Азербайджанском спорте

     [+] [-]

, 2010-12-23 21:15, pirms 14 gadiem
Baigi jau palidzejushi

  +5 [+] [-]

, 2010-12-23 21:21, pirms 14 gadiem
Doroševam jaspēlē augstākā līmenī!:p

  +2 [+] [-]

, 2010-12-23 22:07, pirms 14 gadiem
Tieši tā, man arī sāk izskatīties, ka Pāvels vairs nav Azerbaidžānas vērts. Ne velti jau pagājušajā sezonā bija interese no Vācijas 2. Bundeslīgas. Prieks, ka Rubins un Karlsons spēlē...