Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Lechia" cieš pamatīgu sakāvi Krakovā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Lechia" cieš pamatīgu sakāvi Krakovā
Ivans Lukjanovs (pa kreisi)
Foto: www.lechia.pl

Šodien Polijas futbola čempionāta spēlē pamatīgu sakāvi piedzīvojusi Ivana Lukjanova un Sergeja Kožana pārstāvētā Gdaņskas "Lechia". Izbraukumā Krakovā tā ar 2:5 zaudēja vietējai "Wisla". Lukjanovs spēlēja līdz 71. minūtei, bet Kožans aizvadīja pilnu maču.

Ivana Lukjanova un Sergeja Kožana pārstāvētā Gdaņskas "Lechia", kura pirms šīs kārtas atradās augstajā 3. vietā, izbraukumā spēlēja pret titulēto Krakovas "Wisla" - mūsējo pretiniece pirms sezonas tika saukta par vienu no galvenajām pretendentēm uz Polijas titulu, taču, līdzīgi kā Artjoma Rudņeva "Lech", pamatīgi buksē. Tas gan neļāva "Lechia" vienībai cerēt uz vieglu dzīvi Krakovā.

Gan Lukjanovs, gan Kožans izgāja "Lechia" sākumsastāvā un jau 11. minūtē gdanškieši tika priekšā. Pēc Traores piespēles no soda sitiena vārtus ar galvu guva Bonks. Turpinājumā, ļoti aktīvam esot arī Lukjanovam, "Lechia" neizmantoja vairākas izdevības, lai gūtu otros vārtus, un tas diemžēl dārgi maksāja. 30. minūtē neveiksmīgi pie saviem vārtiem nospēlēja pirmo vārtu guvējs Bonks, un Maleckis rezultātu izlīdzināja - 1:1. Uzreiz pēc tam Lukjanovs, redzot, ka vārtsargs ir pagājis uz priekšu, centrējuma vietā viltīgi mēģināja sodīt mājinieku vārtsargu, taču tikai nedaudz netrāpīja.

1. puslaiks noslēdzās neizšķirti, bet 2. puslaika pašā sākumā vadībā izvirzījās jau "Wisla". Kožans pārkāpa noteikumus dzeltenās kartītes vērtībā un pēc soda sitiena izspēlēšanas vārtus iesita Soboļevskis - 2:1. Tālāk jau "Lechia" salūza... Cenšoties atspēlēties, gdaņskieši iekrita uz pretuzbrukumiem, un Krakovas komanda divu minūšu laikā 2. puslaika vidū no 2:1 tika līdz pat 4:1. Pēc ceturto vārtu ielaišanas uzreiz tika nomainīts Lukjanovs (71. minūtē), bet mačs galu galā noslēdzās ar rezultātu 5:2 "Wisla" labā. Pagaidām gan "Lechia" saglabājusi 3. vietu.

  -2 [+] [-]

, 2010-10-23 21:17, pirms 14 gadiem
Nu afigitjeļna..!

     [+] [-]

, 2010-10-23 23:30, pirms 14 gadiem
Cerams, ka šis rezultāts neietekmēs mūsējo jau diezgan iesildīto vietu sastāvā.

     [+] [-]

, 2010-10-24 18:08, pirms 14 gadiem
Toties Grieķijā Ergotelim ar Verpakovski sastāvā kārtējais zaudējums šodiem ar 1:3 Kavalas klubam. Verpakovskim atkal tukšā spēle...