Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Davidovs un Doroševs vārtos, klubiem neizšķirti

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Davidovs un Doroševs vārtos, klubiem neizšķirti
Pāvels Davidovs
Foto: Barak Pessah

Šodien pie iespējas spēlēt tika divi Latvijas futbola vārtsargi - Pāvels Davidovs un Pāvels Doroševs. Doroševa "Qabala" nospēlēja 0:0 ar "Karabakh", bet Davidova "Shakhter" 1:1 ar "Minsk".

Doroševa pārstāvētā "Qabala" šodien viesos veiksmīgi nospēlēja pret "Karabakh", kas šosezon veiksmīgi nostartēja Eirokausos. Spēle noslēdzās ar rezultātu 0:0, bet Doroševs komandas vārtus sargāja visas 90 minūtes. Jāpiemin, ka tikai uz maiņu Pāvela pārstāvētās komandas rindās devās bijušais "Jūrmala" līderis Kristians Toress.

Beidzot pie teikšanas izdevies tikt arī vēl vienam Latvijas vārtsargam Pāvelam Davidovam, kurš kopš pārcelšanās no "Dinaburg" uz Baltkrievijas klubu Soļigorskas "Shakhter" laukumā tika ļoti reti. Šodien viņš palīdzēja savai komandai nospēlēt 1:1 ar "Minsk". Davidovs komandas vārtus sargāja visu spēli. Visu spēli Soļigorskas kluba rindās aizvadīja arī Latvijā labi pazīstamais Nikolajs Rindjuks.

Jāpiemin, ka rīt pret "BATE" Baltkrievijas čempionāta spēlē laukumā dosies "Vitebsk" komanda, kurā stabils pamatsastāva spēlētājs ir bijušais "Jūrmala" spēlētājs Vadims Gospodars.

Izmantotie resursi:
fc.vitebsk.by
fcshakhter.by

  +2 [+] [-]

, 2009-09-23 21:00, pirms 15 gadiem
Apsweicu ar vienu punktu

     [+] [-]

, 2009-09-23 23:46, pirms 15 gadiem
Un ar pilnu spēli vismaz. Tā turēt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja