Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

O.Laizānam trešais brīdinājums, Rakels joprojām nespēlē

Agris Suveizda

O.Laizānam trešais brīdinājums, Rakels joprojām nespēlē
Deniss Rakels
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šovakar kārtējās spēles aizvadīja Latvijas futbolistu pārstāvētie klubi. Uzvaru svinēja Edgara Gaurača un Oskara Kļavas klubi, Oļegs Laizāns tika pie neizšķirta, bet Aleksandram Koliņko, Artūram Zjuzinam un Denisam Rakelam nācās piedzīvot zaudējumus.

Kā pirmajam Krievijas pēc spēka otrajā līgā spēle notika Oļegam Laizānam, kura pārstāvētais Krasnojarskas "Yenisey" mājās nospēlēja neizšķirti ar Jaroslavļas "Shinnik". Komandai tā bija trešā neuzvarētā spēle pēc kārtas, un "Yenisey' ar 10 punktiem tikpat spēlēs 19 komandu konkurencē ieņem 15.vietu. Laizāns laukumā pavadīja visu spēli un 32.minūtē par bīstama uzbrukuma apstādināšanu nopelnīja brīdinājumu. Tas viņam bija trešais šosezon.

Zaudējumu piedzīvoja Kaļiņingradas "Baltika", kas ar 1:2 piekāpās Belgorodas "Salyut". Aleksandrs Koliņko aizvadīja ceturto spēli šosezon, bet Artūrs Zjuzins, kurš tika nomainīts 81.minūtē, piedalījās astotajā mačā. "Baltika" ar 12 punktiem deviņās spēlēs tabulā ieņem desmito pozīciju. Uzreiz aiz "Yenisey" tabulā ar deviņiem punktiem desmit spēlēs atrodas Maskavas "Torpedo", kas ar 2:0 apspēlēja "Alaniya" un pēc neveiksmīgā sezonas sākuma nezaudēja jau trešo maču pēc kārtas. Edgars Gauračs 90.minūtē nomainīja uzvaras vārtu autoru Igoru Ševčenko. Gauračam tā bija ceturtā spēle šosezon.

Trešo uzvaru pēc kārtas Azerbaidžānas čempionātā izcīnīja AZAL, kā rindās ceturto pilno spēli četrās kārtās aizvadīja Oskars Kļava. AZAL ar 1:0 pieveica "Sumqayit" un ar deviņiem punktiem desmit komandu konkurencē ir trešajā vietā. Savukārt Polijā joprojām bez uzvarām cīnās Ļubinas "Zaglebie", kas savā laukumā ar 0:1 zaudēja "Cracovia". Latvijas izlases uzbrucējs Deniss Rakels otro reizi šosezon tika Ekstralīgas pieteikumā, taču vēlreiz palika rezervē. "Zaglebie" ar diviem punktiem 16 komandu konkurencē ir 14.vietā. Šovakar spēli aizvadīs arī Pāvela Šteinbora Zabžes "Gornik".

Izmantotie resursi:
Футбольная национальная лига
Peşəkar Futbol Liqası
Ekstraklasa, piłka nożna, relacje live, wyniki...

     [+] [-]

, 2013-08-23 22:17, pirms 11 gadiem
Nu cerēsim, ka Zaglebie vājais sniegums būs iemesls Rakela nākšanai laukumā drīzumā. Kļava stabili sācis sezonu, domāju, ka Pahars arī ar viņu varētu drīzumā rēķināties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja