Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Zjuzinam brīdinājums, mūsējiem neizšķirti

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Zjuzinam brīdinājums, mūsējiem neizšķirti
Artūrs Zjuzins (#7)
Foto: fc-baltika.ru

Krievijas Nacionālajā līgā šodien spēles aizvadījuši vairāki mūsu futbolisti. Aleksandra Koliņko un Artūra Zjuzina pārstāvētā "Baltika" uzvaru nespēja noturēt, bet Oļegs Laizāns ar partneriem "Enisey" rindās izglābās no zaudējuma.

Oļega Laizāna Krasnojarskas "Enisey" savā laukumā uzņēma vienu no līgas potenciāli vājākajām vienībām "Petrotrest". Neskatoties uz favorītu statusu, jau septītajā minūtē krasnojarskieši nonāca zaudētāju lomā. Izlīdzinājumu izdevās panākt vien 80. minūtē. Laizāns spēli sāka pamatsastāvā, bet 65. minūtē tika nomainīts. Sev atvēlētajā laikā Oļegs ar īpašām aktivitātēm neesot atzīmējies.

Kaļiņingradas "Baltika" šodien tikās viesos ar Belgorodas "Salyut". 13. minūtē izdevās izvirzīties vadībā, bet ātri vien uz "Baltika" vārtiem tika nozīmēta pendele, kura arī tika realizēta. Otro reizi "Baltika" vadībā izgāja 42. minūtē, bet arī šoreiz neizdevās minimālo pārsvaru noturēt - 2:2. Gan Aleksandrs Koliņko, gan Artūrs Zjuzins laukumā pavadīja visu spēli. Zjuzins pāris epizodēs bija uzmanības centrā, vienreiz arī izdarīja bīstamu sitienu. Kompensācijas laika piektajā minūtē viņam arī brīdinājums. Koliņko vairākās epizodēs nācās glābt savējos.

Trīs spēlēs gan "Baltikai", gan "Enisey" pa pieciem punktiem.

Izmantotie resursi:
Футбольная Национальная Лига | Лиги

     [+] [-]

, 2012-07-24 00:19, pirms 12 gadiem
kā sauc to džeku pa kreisi,kas Zjugam komandas biedrs, Vpilī arī spēlēja un vēl pret Bate to trako golu ielika mājas spēlē,kad tika uz Eiropas līgu!?

     [+] [-]

, 2012-07-24 00:34, pirms 12 gadiem
klints rakstīja: kā sauc to džeku pa kreisi,kas Zjugam komandas biedrs, Vpilī arī spēlēja un vēl pret Bate to trako golu ielika mājas spēlē,kad tika uz Eiropas līgu!?
Čirkins lkm bija!

  +1 [+] [-]

, 2012-07-24 11:28, pirms 12 gadiem
Baltikā spēlē četri spēlētāji ,kuri savā laikā spēlēja Ventspilī un tie ir
Arturs Zjuzins(22/2);Grigorijs Čirkins(40/13);Vladislavs Krjučkovs(6/0) un Aleksandrs Koļinko(16/-10)
PS.Aiz uzvārdiem spēlētāju statistika (nospēlētās spēles virslīgā FKV sastāvā un iesistie,vārtsargam ielaistie vārti)