Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņevam vārti kausa izcīņas mačā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Rudņevam vārti kausa izcīņas mačā
Artjoms Rudņevs atzīmē vārtu guvumu
Foto: www.ztefc.hu

Artjoms Rudņevs atzīmējies ar lielisku sniegumu Ungārijas līgas kausa izcīņas mačā pret "Fehervar" (2:0). Artjoms laukumā pavadīja 45 minūtes, kuru laikā izcēlās ar vārtu guvumu, kā arī ar ļoti aktīvu darbību.

Trešdien Ungārijā iesākās jaunā futbola sezona. Lai arī pirmās Ungārijas čempionāta spēles tiks aizvadītas tikai nedēļas nogalē, jau trešdien tika aizvadītas visas Ungārijas līgas kausa izcīņas spēles. Šajā turnīrā piedalās visas 16 Ungārijas augstākās futbola līgas komandas. Četras no tām jau nodrošinājušas vietu izšķirošajās čempionāta kārtās, bet pārējās 12 ir sadalītas divās grupās pa sešām komandām. Katra ar katru tiksies divas reizes, tādējādi katrs klubs kopumā aizvadīs desmit spēles.

"ZTE" pirmajā spēlē savā laukumā uzņēma "Fehervar" komandu. Artjoms Rudņevs maču iesāka komandas pamatsastāvā, pie tam bija ļoti aktīvs. Viņam bija arī vairākas iespējas izcelties, taču līdz pat 40. minūtei viņam tas neizdevās. Tieši šajā minūtē viņš ar precīzu sitienu kreisajā vārtu stūrī no astoņiem metriem atklāja rezultātu. Pirmajā puslaikā viņš bija viens no manāmākajiem futbolistiem.

Diemžēl pārtraukumā Latvijas futbolists tika nomainīts. "ZTE" šajā spēlē uzvarēja ar 2:0. Artjoms sezonu uzsācis veiksmīgi, cerēsim, ka arī pirmajā čempionāta spēlē sestdien pret "Paksi" viņš tiks laukumā.

Izmantotie resursi:
zte.hu

  +6 [+] [-]

, 2009-07-23 01:24, pirms 15 gadiem
malacis, tā turpināt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-07-23 08:20, pirms 15 gadiem
Lieliski!
Ceru,ka viņu vēlāk paņems kāds stiprāks klubs

  +1 [+] [-]

, 2009-07-23 09:40, pirms 15 gadiem
malacis D-pils jauneklis!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-07-23 09:58, pirms 15 gadiem
andrisd rakstīja: Es ar vinju venaa skolaa gaju ;o
cool