Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Cork City" ar Silagaili turpina uzvarēt

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

"Cork City" ar Silagaili turpina uzvarēt
Guntars Silagailis
Foto: www.corkcityfc.ie

Vakar Īrijas Premjerlīgā futbolā tika aizvadītas četras 13. kārtas spēles. Latviešu uzbrucējs Guntars Silagailis palīdzēja savai "Cork City" izcīnīt kārtējo uzvaru, viesos ar 2:0 pārspējot "Bray Wanderers". Citi mūsu futbolisti laukumā savos klubos neizgāja.

Vakar Īrijas Premjerlīgā futbolā tika aizvadītas četras 13. kārtas spēles. "Cork City" izcīnīja jau sesto uzvaru pēc kārtas, viesos ar 2:0 apspēlējot "Bray Wanderers". Latviešu uzbrucējs Guntars Silagailis laukumā pavadīja visu maču, neizmantodams pāris labas iespējas gūt vārtus. Tas viņam diemžēl nav izdevies jau vairākas spēles. Roberts Mežeckis mačam nebija pieteikts, jo mūsu aizsargs vēl nav labākajā sportiskajā formā.

Uzvaru izcīnīja arī "St. Patrick's Athletic", kas izbraukumā ar 1:0 pārspēja "Dundalk". Kā jau vairākkārt ziņots, Latvijas futbolists Gints Freimanis turpina ārstēt ceļgala savainojumu, tāpēc laukumā vēl iziet nevar.

Turnīra tabulā "Cork City" pēc 13 kārtām ar 29 punktiem ieņem 1. vietu, par trim punktiem apsteidzot "Bohemians". Savukārt "St. Patrick's Athletic" ar 16 punktiem ir 6. pozīcijā.

Izmantotie resursi:
corkcityfc.ie
loi.ie

     [+] [-]

, 2009-05-23 09:56, pirms 15 gadiem
Super! Varēja jau iesist, ja jau bija momenti, bet nu nekā... Nākamreiz!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-05-23 11:51, pirms 15 gadiem
nu jaa taa diemzheel aarzemees ar wiesstraadniekiem meedz dariit un zinot iirus, mieriigi taa war notikties, taa ka jaanoveel veiksmi chalim un EF TAUTIE$i KORKAA, atrodiet laiku un aizejiet liidz stadionam uzbljaut par muuseejiem, blin!!!