Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

A.Silagailim zaudējums Ukrainā; Morozs beidzot spēlē Bulgārijā

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

A.Silagailim zaudējums Ukrainā; Morozs beidzot spēlē Bulgārijā
Viktors Morozs
Foto: www.cska.bg

Noslēgušās kārtējās spēles ārvalstu futbola čempionātos. Ukrainā minimālu zaudējumu Harkovā pret "Metalist" piedzīvojis Artūra Silagaiļa pārstāvētais "Kryvbas" klubs, savukārt Bulgārijā beidzot laukumā ticis mūsu pussargs Viktors Morozs.

Ukrainas čempionātā futbolā šodien tika aizvadītas priekšpēdējās, 29. kārtas spēles. Artūra Silagaiļa Krivijrigas "Kryvbas" izbraukumā tikās ar Harkovas "Metalist" un, ielaižot vārtus otrajā puslaikā, piedzīvoja zaudējumu ar 0:1. Priecē, ka pilnu spēli "Kryvbas" rindās aizvadīja latviešu centra aizsargs Artūrs Silagailis, kurš, spriežot pēc mača teksta tiešraides, ar neko vērā ņemamu atzīmējies nav, kas aizsargam ir labi.

Turnīra tabulā "Kryvbas" ar 29 spēlēs iegūtajiem 32 punktiem ieņem 9. vietu. Pārliecinoša līdere ar 76 punktiem ir Kijevas "Dynamo". Kā Artūrs sarunā ar eSports.lv pastāstīja pirms pāris nedēļām, jau rīt viņš dosies uz Latviju, jo beidzies darba vīzas termiņš Ukrainā. Līdz ar to Artūrs atvaļinājumu var sākt baudīt mazliet ātrāk nekā komandas biedri, kurus otrdien gaida sezonas pēdējā spēle savā laukumā pret "Vorskla".

Bulgārijas čempionātā futbolā šodien tika aizvadītas vairākas 28. kārtas spēles. Pēc ilgāka pārtraukuma valsts čempiones Sofijas "CSKA" pieteikumā atkal tika iekļauts mūsu pussargs Viktors Morozs - viņš derbija maču pret Sofijas "Lokomotiv" nesāka savas komandas pamatsastāvā, taču laukumā izgāja 59. minūtē. Viktors drīz vien saņēma dzelteno kartīti par rupju spēli, taču līdz mača beigām viņš palīdzēja nosargāt minimālu uzvaru "CSKA" - 1:0.

Savukārt Staņislavs Pihockis nebija Varnas "Cehrno More" komandas pieteikumā derbija mačā pret Varnas "Spartak". Spēle noslēdzās ar "Cherno More" minimālu uzvaru - 1:0. Turnīra tabulā divas kārtas pirms čempionāta beigām Sofijas "CSKA" ar 65 punktiem joprojām ir 2. vietā, saglabājot divu punktu deficītu attiecībā pret "Levski", kas šodien ar 1:0 pārspēja "Slavia". Savukārt "Cherno More" ieņem 3. vietu ar 56 punktiem.

Izmantotie resursi:
metallist.kharkov.ua
gong.bg

     [+] [-]

, 2009-05-23 19:09, pirms 15 gadiem
Morozs laikam baigi centies, ja jau dzelteno pa neilgu laiku saņēmis

     [+] [-]

, 2009-05-23 19:33, pirms 15 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: Morozs laikam baigi centies, ja jau dzelteno pa neilgu laiku saņēmis
Morozs pa ilgu laiku nebija spelejis.. tpc nebiaj dzelteno sanjemis.. butu spelejis.. gan jau ar centiibu butu dabujis

  -1 [+] [-]

, 2009-05-23 21:28, pirms 15 gadiem
Prieks par Silagaili un nu vismaz Morozs arī dabūjis bumbu paspārdīt. Tad jau redzēs, kas būs sezonas beigās, ja dos vairāk spēlēt, moš var arī palikt Sofijā.

Silagailis, izskatās, iekarojis vietu pamatsastāvā. Jau kurais pilnais mačs pēc kārtas, taču nepārsteigšos ar secinājumiem, jo pagājšgad baigi saslavēju Morozu un, kas bija? Nekas...

  -2 [+] [-]

, 2009-05-23 22:43, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Prieks par Silagaili un nu vismaz Morozs arī dabūjis bumbu paspārdīt. Tad jau redzēs, kas būs sezonas beigās, ja dos vairāk spēlēt, moš var arī palikt Sofijā.

Silagailis, izskatās, iekarojis vietu pamatsastāvā. Jau kurais pilnais mačs pēc kārtas, taču nepārsteigšos ar secinājumiem, jo pagājšgad baigi saslavēju Morozu un, kas bija? Nekas...
neko vin6 nau iekarojis parasti treneris dod vinjam pagaidam spelet lidz sezonas beigam bet pec tam bus jauna komanda un ka vin6 tur speles es ljoti 6aubos jo gandriz katra spele vin6 ir vainigs kad komanda ielaiz vartus

  -1 [+] [-]

, 2009-05-23 23:20, pirms 15 gadiem
CSK@_fEN1 rakstīja: neko vin6 nau iekarojis parasti treneris dod vinjam pagaidam spelet lidz sezonas beigam bet pec tam bus jauna komanda un ka vin6 tur speles es ljoti 6aubos jo gandriz katra spele vin6 ir vainigs kad komanda ielaiz vartus
Būs jauna komanda, a, kas tad viņš, kaut kāds vecs vecis 22 gadu vecumā??? Un nevajag jau pārspīlēt, ja jau viņš būtu tik melns, cik melnu tu viņu taisi, sen jau būtu atpakaļ Rēzeknes "Blāzmā" un nespēlētu jau kuro spēli pēc kārtas!

  -1 [+] [-]

, 2009-05-23 23:57, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Būs jauna komanda, a, kas tad viņš, kaut kāds vecs vecis 22 gadu vecumā??? Un nevajag jau pārspīlēt, ja jau viņš būtu tik melns, cik melnu tu viņu taisi, sen jau būtu atpakaļ Rēzeknes "Blāzmā" un nespēlētu jau kuro spēli pēc kārtas!
nu tak es tikai saku tev to ko redzu un viss