Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rubins ar "Inter" nenosargā uzvaru 12 tūkstošu skatītāju klātbūtnē

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Rubins ar "Inter" nenosargā uzvaru 12 tūkstošu skatītāju klātbūtnē
Andrejs Rubins (Baku "Inter")
Foto: www.azerisport.com

Šodien Azerbaidžānas čempionātā futbolā līderu divcīņā mūsu futbolistu Andreja Rubina un Ģirta Karlsona pārstāvētā Baku "Inter" nenosargāja uzvaru svarīgā mačā 12 tūkstošu skatītāju klātbūtnē pret "Khazar Lenkoran" - 2:2.

Azerbaidžānas čempionāta 29. kārtas centrālajā spēlē šodien savā starpā tikās abas turnīra līdervienības - "Khazar Lenkoran" 12 000 skatītāju klātbūtnē uzņēma Baku "Inter", kuru pārstāv divi mūsu futbolisti - pussargs Andrejs Rubins un uzbrucējs Ģirts Karlsons. Kamēr Karlsons turpina ārstēt savainojumu, Rubins, kā ierasts, "Inter" vienībā izgāja pamatsastāvā.

"Inter", kas pirms spēles no "Khazar" atpalika par punktu, divreiz šajā mačā izvirzījās vadībā - pa vārtiem katrā puslaikā guva Červenka un lietuvietis Poškus. Tomēr mājiniekiem katra puslaika izskaņā izdevās panākt izlīdzinājumu - īpaši sāpīgs "Inter" bija Oparas precīzais raidījums 89. minūtē, līdz ar to mačs noslēdzās neizšķirti 2:2. Tas nozīmē, ka trīs kārtas pirms čempionāta beigām "Khazar Lenkoran" saglabā līderpozīcijas, par punktu atpaliek "Inter", bet vēl par punktu - "Baku". Rubins nospēlēja visas 90 minūtes.

Savukārt Rumānijas čempionātā futbolā šodien 29. kārtas mačā neizšķirti 0:0 pret "Astra Ploiesti" bez Andreja Butrika pieteikumā cīnījās "Ceahlaul". Turnīra tabulā "Ceahlaul" ar 25 punktiem saglabā priekšpēdējo, 17. vietu, par pieciem punktiem atpaliekot no 14. vietas, kas nodrošina palikšanu līgā.

Izmantotie resursi:
pfl.az
prosport.ro

  +2 [+] [-]

, 2010-04-23 22:45, pirms 14 gadiem
12 000 :O
Nemaz nezināju, ka tur ir tāda apmeklētība.

     [+] [-]

, 2010-04-23 23:44, pirms 14 gadiem
Azeru publika spridzina