Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Leģionāri: Perepļotkins iesaistās asumos, Turkovs rezervē sešu vārtu spēlē

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Leģionāri: Perepļotkins iesaistās asumos, Turkovs rezervē sešu vārtu spēlē
Daniils Turkovs cīņā par bumbu
Foto: Zalai Hírlap

Ungārijas futbola čempionātā zaudējumu ļoti interesantā spēlē piedzīvoja Daniila Turkova "ZTE", bet Andreja Perepļotkina un Alekseja Višņakova komandām šoreiz neizšķirti. Deniss Rakels pie spēlēšanas netika.

Ungārijas čempionāta 24. kārtas spēlē Daniila Turkova "ZTE" viesos tikās ar "Ujpest", kas pamazām rāpjas ārā no izkrišanas zonas. Ja pretiniekam pēdējā laikā klājās salīdzinoši labi, tad "ZTE" gan nē. Arī šovakar piedzīvots zaudējums. Turkovu un partnerus iegāza nemākulīgā spēle, veidojot mākslīgās aizmugures. Tieši šādā veidā mājinieki guva visus savus vārtus - 4:2. Abām komandām visa mača garumā bija ļoti daudz vārtu gūšanas momentu, tādēļ futbols bija ļoti baudāms. Ja "ZTE" realizētu visas savas iespējas, rezultāts uz tablo būtu bijis pārliecinoši par labu viņiem. Mūsu uzbrucējs Turkovs šoreiz palika uz rezervistu soliņa, bet viņa prombūtnē vārtus no 11 metru soda sitiena atzīmes guva Prinss Rajkomars (panāca 1:3) un Ivans Deličs ar sitienu no desmit metriem (2:4). Turnīra tabulā "ZTE" noslīdējis uz piekto vietu, ar labām cerībām tikt līdz otrajam pakāpienam.

Polijas čempionātā cīņu par izdzīvošanu turpina Alekseja Višņakova "Cracovia", kas kārtējā spēlē nospēlēja 2:2 ar "Zaglebie". Višņakovs spēlēja līdz 65. minūtei, kad tika nomainīts. Pussargs šajā spēlē izcēlās ar vienu labu reidu pa labo malu, kas noslēdzās ar bīstamu sitienu, taču pretinieku vārtu vīrs bija modrs. Deniss Rakels "Zaglebie" rindās spēlei netika pieteikts. "Cracovia" turnīra tabulā joprojām ir pēdējā, taču atpalicība no drošās zonas ir tikai trīs punkti.

Uzbekistānā kārtējo spēli aizvadīja Andreja Perepļotkina "Nasaf", kas viesos nospēlēja 1:1 ar "Bukhoro". Perepļotkins uz laukuma devās komandas pamatsastāvā, bet pie rezultāta 1:1 87. minūtē tika nomainīts. Spēles pirmajā pusē Andrejs bija viens no manāmākajiem spēlētājiem laukumā, kurš izcēlās ar vairākiem bīstamiem tālsitieniem, kā arī iesaistīšanos asumos 29. cīņas minūtē. Par to viņš saņēma brīdinājumu. "Nasaf" septiņās sezonas spēlēs tikusi pie piecām uzvarām un diviem neizšķirtiem.

Baltkrievijā bez uzvarām joprojām ir Mogiļevas "Dnepr", kas pēc sagrāves iepriekšējā kārtā (0:6) šoreiz ieguva punktu pret "Neman" - 1:1. Artūram Silagailim pilna spēle.

Izmantotie resursi:
Adatbank - NSO
Ekstraklasa, piłka nożna, relacje live, wyniki...
Football.By : Футбол в Беларуси, Европе и мире,...
"Насаф" футбол клуби // fcnasaf.uz /

  +1 [+] [-]

, 2011-04-22 22:26, pirms 13 gadiem
Rakelam nemaz tik spozi neiet

  +4 [+] [-]

, 2011-04-22 22:56, pirms 13 gadiem
Rakelam vajadzētu pēc iespējas ātrāk iet no tās komandas prom. Skaidrs, ka pie šī trenera viņam spēles laika nebūs.

  -3 [+] [-]

, 2011-04-22 23:15, pirms 13 gadiem
Ronaldi rakstīja: Rakelam vajadzētu pēc iespējas ātrāk iet no tās komandas prom. Skaidrs, ka pie šī trenera viņam spēles laika nebūs.
bija naivi domāt, ka būs citādāk, ja trenēsies-būs labi Rakelam(arī Karaušauskam) labi izdevās sasist Olimpiem un Blāzmām, bet kad nāca kaut kas nopietnāks-tad bija kā bija..Polijā tādu olimpu nav, tas gan nenozīmē, ka puisim nav talanta...vnk ļaus nolaizties uz zemes (arī tiem, kas sūtija uz izlasi)

  +5 [+] [-]

, 2011-04-22 23:22, pirms 13 gadiem
Nu vismaz prieks, ka Perepļotkinam austrumos labi klājas. Vismaz viņš spēlē aktīvi un palīdz komandai. Žēl par Rakelu, bet tā nu ir - ja nepierādi sevi jau sākumā, tad vēlāk dabū sēdēt rezervē vai vispār netiec pieteikts. Noteikti poļi bija gaidījuši spožu sākumu kā Rudņevam, bet, to nesagaidot, nosēdināja Rakelu malā. Nekas, viņš vēl ir jauns un noteikti būs vēl otrais izgājiens. Viedoklis par vajadzību pamest komandu ir galīgi garām, jo viņš tai pievienojās tikai pirms pāris mēnešiem un viņam vēl ir tikai 18 gadu. Viss vēl priekšā. Vienīgais, kas tagad mainās salīdzinājumā ar Liepāju, ir izaugsmes temps, bet tas jau nenozīmē, ka vajag apstāties un nokārt rokas. Nebūt ne!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-04-23 08:31, pirms 13 gadiem
mammal rakstīja: Rakelam labi izdevās sasist Olimpiem un Blāzmām, bet kad nāca kaut kas nopietnāks-tad bija kā bija..
Aizmirsi pie tiem alimpiem ....... pieminēt skonta kur Rakels 5 spēlēs guva 4 vārtus.

  +4 [+] [-]

, 2011-04-23 14:10, pirms 13 gadiem
mammal rakstīja: bija naivi domāt, ka būs citādāk, ja trenēsies-būs labi Rakelam(arī Karaušauskam) labi izdevās sasist Olimpiem un Blāzmām, bet kad nāca kaut kas nopietnāks-tad bija kā bija..Polijā tādu olimpu nav, tas gan nenozīmē, ka puisim nav talanta...vnk ļaus nolaizties uz zemes (arī tiem, kas sūtija uz izlasi)
Latvijas futbola ,,specs" .Laikam lūr tikai mančesteras ar spartakiem.