Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Pavlova klubs iekļūst kausa finālā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Pavlova klubs iekļūst kausa finālā
Andrejs Pavlovs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas vārtsarga Andreja Pavlova pārstāvētais klubs Soļigorskas "Shakhtyor" šodien nodrošināja sev vietu Baltkrievijas kausa finālā. Diemžēl arī šodienas spēlē pret "Neman" Andrejs Pavlovs palika rezervē.

Šodien "Shakhtyor" savā laukumā uzņēma Grodņas "Neman" futbolistus. Pirmā spēle Grodņā noslēdzās ar rezultātu 1:1. Pirmajā puslaikā vārti netika gūti, bet jau pašā otrā puslaika sākumā "Neman" izvirzījās vadībā ar 1:0. Tieši Grodņas futbolisti atradās vadībā līdz pat spēles pamatlaika pēdējai minūtei, taču tad Pavlova klubs izrāva neizšķirtu. Komandām nācās spēlēt pagarinājumu un arī šoreiz veiksme uzsmaidīja "Shakhtyor" - pāris minūtes līdz pagarinājuma beigām viņi izrāva uzvaru - 2:1.

Diemžēl Andrejs Pavlovs palika rezervē. Finālā Soļigorskas klubs tiksies ar "Naftan", kas divu spēļu summā ar 3:0 pieveica "BATE".

Pie teikšanas netika arī divi Latvijas futbolisti, kuri spēlē Bulgārijā - Viktors Morozs un Staņislavs Pihockis. Abi pat netika pieteikti savu komandu spēlēm. Moroza pārstāvētais "CSKA" ar 4:1 sagrāva "Vihren", bet "Cherno More" nospēlēja 0:0 ar "Litex". "CSKA" ar 23 spēlēs iegūtajiem punktiem ieņem pirmo vietu, bet "Cherno More" ar 41 punktu ieņem ceturto vietu.

Izmantotie resursi:
esport.by
gong.bg

     [+] [-]

, 2009-04-22 22:07, pirms 15 gadiem
kko nesaprotu par Morozu????
sezonas 1maja puse bij stabils pamatspeletajs,bet tagad pat naw pieteikts spelei????
vai ari ir savainojums????

     [+] [-]

, 2009-04-22 22:16, pirms 15 gadiem
Treneris mainījās