Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Karašauskam uzvara, Pavlovs ielaiž pendeli, Uvarenko izpelnās fanu atzinību

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Karašauskam uzvara, Pavlovs ielaiž pendeli, Uvarenko izpelnās fanu atzinību
Andrejs Pavlovs darbībā
Foto: kerkida.net

Ukrainas dublieru čempionātā pēdējo maču šogad aizvadījusi "Dnipro" vienība, kas ar 3:0 sagrāva "Illychivets". Artūrs Karaušausks uzvarētāju rindās laukumā pavadīja gandrīz visu spēli. Čehijas 2. futbola līgā jau iestājies ziemas pārtraukums, bet "Vysocina Jihlava" fani par rudens posma 3. labāko spēlētāju komandā nosaukuši Maksimu Uvarenko.

Mūsu nelielo leģionāru apskatu gan iesāksim ar Andreja Pavlova kārtējo spēli Kipras augstākajā futbola līgā. Sestdienas vakarā viņa pārstāvētais "AEP" savā laukumā uzņēma līgas TOP3 komandu "Omonia", kas bija izcīnījusi uzvaras pēdējās trīs spēlēs. Arī šajā mačā "Omonia" ātri vien izvirzījās vadībā, kad 11 metru soda sitienu realizēja viens no komandas spēlētājiem. Arī turpinājumā vienībai bija labas iespējas izcelties, bet "AEP" pārsteidza viesus ar negaidītu vārtu guvumu - 1:1. Tas notika 35. minūtē, bet līdz tam nevienu sakarīgu uzbrukumu mājiniekiem izveidot nebija izdevies. Arī otrajā puslaikā milzīgs pārsvars bija viesiem, bet gūt uzvaras vārtus viņiem nebija pa spēkam. "AEP" ir pamanījies atņemt punktus visām līgas pazīstamākajām komandām - "Anorthosis", "APOEL" un "Omonia".

Andrejs Pavlovs laukumā pavadīja visas 90 minūtes, vienīgos vārtus ielaižot no 11 metru soda sitiena atzīmes. Pāris situācijās viņam nācās glābt savu komandu, ko viņš arī izdarīja. Turnīra tabulā "AEP" uz brīdi izdevies tikt līdz 13. vietai.

Ukrainas dublieru čempionātā pēdējo maču pirms ziemas pārtraukuma aizvadījusi "Dnipro", kas ar 3:0 savā laukumā sagrāva "Illychivets". Artūrs Karašausks uzvarētāju rindās laukumā pavadīja 89 minūtes un nopelnīja brīdinājumu. Dublieru čempionātā "Dnipro" ieņem otro vietu.

Čehijas 2. futbola līgā veiksmīgi sezonas pirmo pusi aizvadījusi "Vysocina Jihlava" vienība, kas pēc 15 spēļu kārtām ieņem trešo vietu, no pirmās pozīcijas atpaliekot piecus punktus. Čempionātā tagad iestājusies pauze, bet kluba līdzjutēji izvēlējušies savus favorītus rudens spēļu kārtās. Trešā labākā spēlētāja godu izpelnījies Latvijas kādreizējais U-21 izlases vārtsargs Maksims Uvarenko. Maksims "Jihlava" pievienojās iepriekšējā sezonā, bet šogad aizvadīja septiņas spēles. Pavasarī viņu fani iebalsoja pat otrajā vietā.

Albānijā veiksmīgas spēles aizvadījuši Latvijas futbolistu pārstāvētie klubi. "Tirana" bez Artūra Silagaiļa ierindā ar 3:1 apspēlēja "Elbasani", bet "Bylis" bez Romāna Bezzubova nospēlēja 0:0 ar "Vllaznia".

Ungārijas čempionāta uz rezervistu soliņa komandas sagrāvi pret "Ferencvaros" (0:5) noskatījies "Lombard Papa" pussargs Vadims Žuļevs.

Izmantotie resursi:
AlbaniaSoccer - Futbolli Shqiptar
Welcome to kerkida.net... to apolito athlitiko...
FC Vysočina Jihlava - oficiįlnķ strįnky
FC Dnipro | Official site | www.fcdnipro.ua
Adatbank - NSO

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-21 14:20, pirms 14 gadiem
Njā, nevar saprast, kāpēc mūsējie tur Albānijā uz laukuma netiek. Bezzubovs Jūrmalā bija līderis, diez vai tur ir tādas čempionātu līmeņa atšķirības, ka Bezzubovs skaitās sliktāks par pārējiem. Silagailis tak arī Ventspilī uz īri no ukraiņiem kapāja normāli... Nez, kāpēc tur kaut kas nav. Sen, jā, nebija dzirdēts nekas par Uvarenko. Tas tik būtu sasniegums, ja iekļūtu viņi Čehijas Gambrinus līgā. To arī novēlu, lai gan vēl jau tāls ceļš ejams. Interesanti, kas notiks ar Karašausku tagad. Varbūt būtu labi, ja Dnipro viņu paturētu un nevajadzētu atgriezties Skonto. Ukrainā ir ļoti labas izaugsmes iespējas. Gan jau ar laiku līdz pirmajai komandai viņš aizcīnītos. Šķiet vismaz pēc intervijām tāds ļoti apzinīgs puisis. Kārtējo reiz jāizteic pozitīvi vārdi par Pavlovu, kurš nesalūza, kad tika atlaists no FKV, bet, redz, atrada klubu labā čempionātā, izkonkurēja kaimiņu izlases vārtsargu un tagad kapā ļoti labi. Es saku - vajadzības gadījumā (tfu, tfu, tfu) šis varētu būt viens no Starkova variantiem vārtsarga pozīcijai.

  -1 [+] [-]

, 2010-11-21 14:38, pirms 14 gadiem
Biju gaidījis vairāk no Karašauska, tomer tas ir dublieru čempionāts. 8 spēlēs 2 vārti par maz kautkā. Laikam tomēr vēl nav pāraudzis Virslīgas līmeni, kā Starkovs teica.

  -2 [+] [-]

, 2010-11-21 14:49, pirms 14 gadiem
Uvarenko jau redzēju Ventspilī,laikam atbraucis mājās atpūsties.

     [+] [-]

, 2010-11-21 19:30, pirms 14 gadiem
Njā kaut kā kā lasu par Pavlovu tad vienas pendeles tur... Vai nu tiesā ārprātīgi, ka katrā spēlē pa pendelei vai arī tiesnešiem ļoti "patīk" AEP.
Nav normāli, ja tā paskaita 6-7 pēdējās spēlēs ir bijušas pendeles.