Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Romanovs un Ivanovs bez uzvarām, Vaņinam zaudējums pārbaudes mačā pret "Sochaux"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Romanovs un Ivanovs bez uzvarām, Vaņinam zaudējums pārbaudes mačā pret "Sochaux"
Deniss Romanovs
Foto: slavia.cz

Kārtējās spēles ārvalstu futbola čempionātos aizvadījuši Latvijas futbolisti. Deniss Romanovs Čehijā atgriezies pēc savainojuma izārstēšanas un ar "Slavia" šodien izcīnīja neizšķirtu pret "Jablonec", Deniss Ivanovs un Keiptaunas "Ajax" piekāpās "Pirates" (0:3), bet Andris Vaņins ar "Sion" aizvadījis pārbaudes maču pret franču "Sochaux".

Nepilnu piecu tūkstošu skatītāju klātbūtnē šovakar Čehijas futbola čempionātā Prāgas "Slavia" ar mūsu vārtsargu Denisu Romanovu, kurš tikko atkopies no savainojuma, ierindā viesojās pie tabulā 3. vietā esošās "Jablonec". Jau mača 3. minūtē mājinieki izvirzījās vadībā, precīzi izpildot soda sitienu no 23 metru attāluma - Romanova noregulētais mūris izrādījās caurs, un bumba ielidoja vārtos. Pirmajā puslaikā "Slavia" vienus vārtus atspēlēja, bet Romanovs vairākkārt atzīstami iesaistījās spēlē, likvidējot draudus pie saviem vārtiem. Otrajā puslaikā rezultāts nemainījās, bet no Romanova darbībām jāizceļ viena - 68. minūtē viņš glāba komandu, atvairot pretinieku ļoti bīstamu uzbrukumu. Gala rezultāts - 1:1. Turnīra tabulā pēc 15 kārtām "Slavia" ar 21 punktu ieņem 7. vietu. Aizvadīta tieši puse Čehijas čempionāta.

Dienvidāfrikas Republikā (DĀR) šovakar Deniss Ivanovs ar Keiptaunas "Ajax" cieta sakāvi izbraukumā pret "Orlando Pirates" - 0:3. Ivanovs laukumā pavadīja visu maču. Mājinieki divu vārtu pārsvaru ieguva, pa reizei precīzi uzbrūkot no katras malas, bet otrā puslaika vidū pēc realizētā 11 metru soda sitiena rezultāts kļuva jau 3:0. Pēc 16 kārtām "Ajax" ar 28 punktiem saglabā 2. vietu turnīra tabulā, tiesa gan, "SuperSport" nu jau ir piecu punktu attālumā.

Savukārt vakar pārbaudes spēli aizvadīja Andris Vaņins un viņa pārstāvētā "Sion", kas tikās pret Francijas "Ligue 1" vienību "FC Sochaux-Montbéliard". Mačs noslēdzās ar franču komandas uzvaru ar 2:0. Vaņins "Sion" vārtus sargāja visu maču, pāris reižu glāba komandu no vārtu zaudējuma, bet pie ielaistajiem vārtiem Andri grūti vainot. Mača labākos momentus varat skatīties ŠEIT. Starp citu, Šveices presē tiek rakstīts, ka "Sion" varētu būt viena no Eiropas totalizatoru skandālā iejauktajām komandām. Aizdomas krīt uz sešiem šveiciešu klubiem, tostarp "Sion".

Izmantotie resursi:
slavia.cz
psl.co.za
fcsochaux.fr

  +1 [+] [-]

, 2009-11-21 20:20, pirms 14 gadiem
man jau ariii baigi kriita sionas aizsargu klluudas sezonas saakuma, kad vini izskatijas, ka ar pusspeeku skreeja liidzi uzbruceejam

     [+] [-]

, 2009-11-21 20:59, pirms 14 gadiem
Sion, ja grib cīnīties par medaļām, kaut kas jādara ar aizsardzību!

     [+] [-]

, 2009-11-22 04:11, pirms 14 gadiem
Neapskaužu Sion rezerves vārtsargu, kurš laikam uz soliņa nosēdēs visu sezonu.

  +1 [+] [-]

, 2009-11-22 10:15, pirms 14 gadiem
guntis86 rakstīja: Neapskaužu Sion rezerves vārtsargu, kurš laikam uz soliņa nosēdēs visu sezonu.
ta jau ir vinja problēma