Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Sluckis: "Neviens negarantē, ka Cauņa atgriezīsies uz ilgu laiku" (+video)

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Sluckis: "Neviens negarantē, ka Cauņa atgriezīsies uz ilgu laiku" (+video)
Aleksandrs Cauņa
Foto: pfc-cska.com

Maskavas CSKA šodien Krievijas Premjerlīgas spēlē ar 1:0 pārspēja citu Maskavas komandu "Lokomotiv". Uzvarētāju trenerim Leonīdam Sluckim pēcspēles preses konferencē tika jautāts par Aleksandra Cauņas situāciju ar veselību. CSKA treneris apstiprināja, ka Cauņa drīzumā varētu atgriezties futbolistu kopējā grupā.

Cauņa pēdējo reizi spēlējis aptuveni pirms gada. Nesen jūs viņu iekļāvāt spēles pieteikumā, bet tagad viņa atkal nav. Kas ar viņu notiek un kādas ir viņa perspektīvas CSKA?
Jums ir taisnība, viņš diezgan ilgi ārstējas. Viņam bija trīs operācijas pleznas kaulā, un futbolisti, kuri ļoti ilgi ārstējas, vienmēr cieš no dažādiem mikro savainojumiem. Kad viņš atgriežas kopējā grupā, viņam sāk vilkt te vienu, te otru kāju. Tātad viņa gadījumā rehabilitācijas process pagaidām vēl turpinās. Viņš ir tuvu tam, lai atgrieztos kopējā grupā, taču atkal - ņemot vērā, cik daudz cilvēks ir izlaidis, neviens nevar garantēt, ka viņa atgriešanās būs uz "visiem laikiem" un uz ilgu laiku. Šie riski ir izskaidrojami"

Slucka preses konference (par Cauņu no 01:22 līdz 02:40)

     [+] [-]

, 2014-09-21 22:10, pirms 10 gadiem
Jau tā mums viņu nav daudz...