Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkšs: "Ceru, ka pret "Chelsea" spēlēšu"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Gorkšs: "Ceru, ka pret "Chelsea" spēlēšu"
Kaspars Gorkšs
www.qpr.co.uk

Kaspars Gorkšs pēdējā laikā sava "Queens Park Rangers" kluba sastāvā spēlē nepastāvīgi. Sportacentrs.com sazinājās ar latviešu aizsargu, lai uzzinātu ko vairāk par viņa gaitām Anglijā.

Pēdējā spēlē pret "Cardiff" pēc ilgāka pārtraukuma atkal spēlēji un darīji to labi. Taču jautājums nevis par šo maču, bet par to nespēlēšanas periodu - vai vari pastāstīt par iemesliem?
Godīgi sakot, iemeslus nezinu. Neviens ar mani klubā īsti par to nav runājis, un lai arī man pašam ir šādas tādas savas teorijas, nevēlos bārstīties ar šiem minējumiem. Katrā ziņā sastāva izvēle ir trenera atbildība.

Jaunais treneris [Džims Medžiltons] savā amatā stājies pirms šīs sezonas. Vai viņš vispār (arī tajā periodā, kad spēlēji) ir kaut reizi ar tevi aprunājies individuāli?
Tikai tā virspusēji - parādot, ka rēķinās ar mani.

Pēdējo spēli pret "Cardiff" nospēlēji lieliski. Kā domā, vai tiksi laukumā arī trešdien pret Londonas "Chelsea"?
Es gribu cerēt, ka tikšu pie spēlēšanas. Katrā ziņā pret "Cardiff" nospēlēju tā, ka it kā jau nebūtu iemesla mest mani tagad nost. Turu īkšķus, ka pret "Chelsea" spēlēšu.

Nav uztraukums, domājot par spēli ar tādu pretinieku kā "Chelsea"?
Principā pagaidām nav iemesla uztraukties. Iespējams, pirms pašas spēles uztraukums parādīsies.

Kādi vispār mērķi "QPR" komandai šajā sezonā?
Mērķis joprojām palicis iepriekšējais - tikt "play-off" jeb labāko sešiniekā Čempionātā. Jā, sākām smagnēji, taču varbūt labāk smagnējs sākums nekā smagnējas beigas. Tagad vinnējām Kārdifā un varbūt izdosies ieskrieties. Tā jau mums septiņās spēlēs ir bijis tikai viens zaudējums, taču padaudz to neizšķirtu [četri - aut.piez.]. Ceram, ka turpmāk uzvaru būs vairāk.

Apskatoties gan pagājušās sezonas, gan šīs sezonas Čempionāta tabulu, ir redzams, ka "QPR" ir aptuveni turpat, kur tavs iepriekšējais klubs "Blackpool". Vai nav nostaļģija un varbūt pat nožēla, ka pameti Blekpūli, kurai neklājas sliktāk nekā "QPR"?
Nē, pāreju uz "QPR" nenožēloju ne uz sekundi. Abus klubus pat ne tuvu nevar salīdzināt - ne iespēju, ne budžeta, ne ambīciju ziņā. Jā, Blekpūlē man joprojām palikuši pāris draugi un sekoju viņu rezultātiem, taču jebkurā gadījumā noteikti esmu apmierināts, ka pārgāju uz "QPR".

Nobeigumā nedaudz par Latvijas izlasi. Nav tā, ka uz izlasi pat ļoti gribas doties, jo tai veicas lieliski un arī tava loma tur šobrīd ir lielāka?
Godīgi sakot, jau šobrīd zemapziņā bieži domāju par tām divām Latvijas izlases spēlēm. Ļoti gribu šeit Anglijā sagatavoties izlases mačiem pēc iespējas labāk. Tāda iespēja, kāda tagad ir Latvijas izlasei [tikt uz PK finālturnīru - aut.piez.], futbolista karjerā var būt tikai vienu reizi... Man tādas otras iespējas vairs var nebūt... Tāpēc jāsagrābj abas rokas (smejas), jāsaņemas un jādara viss iespējamais.

Vēl jau pāragri spriest, bet kā tu domā - vai Grieķijā spēlēsim uzbrūkošu futbolu (jo vajadzīga tikai uzvara), vai tomēr sev ierastajā otrā numura lomā?
Par taktiku, protams, lems treneris, bet pats domāju, ka ielaisties ar Grieķiju atklātā spēlē būtu pašnāvība. Grieķija tomēr ir Grieķija. Tomēr vienu zinu droši - Grieķiju pētīsim pamatīgi, un mūsu treneris sagatavos mūs šim mačam pienācīgi.

 +22 [+] [-]

, 2009-09-21 09:04, pirms 15 gadiem
man domas tikai par Latviju - Grieķiju !!! nu ok, vēl Gorkša gols pret Chelsea

  +4 [+] [-]

, 2009-09-21 10:09, pirms 15 gadiem
"Ļoti gribu šeit Anglijā sagatavoties izlases mačiem pēc iespējas labāk. "
Es ceru, ka visi izlases spēlētāji šobrīd pastiprināti un ar entuziasmu trenējas
Slēpts komentārs: lai_dzivo_futbols

  +3 [+] [-]

, 2009-09-21 12:30, pirms 15 gadiem
Īsts paraugs basketbolistiem!

  +5 [+] [-]

, 2009-09-21 13:50, pirms 15 gadiem
Cerams,ka tiks pamatsastaavaa uz speeli pret Chelsea!

  +5 [+] [-]

, 2009-09-21 13:52, pirms 15 gadiem
Kasparā vienmēr ir interesanti klausīties, viņš ir reālists, tomēr ar pozitīvu un optimistisku attieksmi. Dies dod, viņam vēl ilgi ilgi spēlēt šādā līmenī. Pirmkārt, tikt laukumā pret Chelsea, lai ir spēļu prakse un pārliecība par saviem spēkiem. Otrkārt, PK finālturnīrs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: gunnars

  +3 [+] [-]

, 2009-09-21 15:09, pirms 15 gadiem
Biju uz speeli Kaardifaa.
Kaspars speeleeja ljoti labi, iipashi "otrajaa staavaa". Jaatziist,ka Cardiff sho speeli nospeeleeja ljoti vaaji, un QPR uzvareeja pelniiti.
Lai izdodas nostiprinaaties pamatsastaavaa!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: HouseMD
Slēpts komentārs: aye

  -1 [+] [-]

, 2009-09-21 19:44, pirms 15 gadiem
enjoyz rakstīja: SALAUZ DROGBAM SEJU!
Smieklīgi.....Bet labāk nevajag LAi nospēlē perfekti aizsardzībā, un lai kāda stūra sitien lai pats gūst vārtus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-09-22 00:21, pirms 15 gadiem
aye rakstīja: Kaspar, turies!!! Tu esi labākais!!!))))

http://dobry-medved.mybrute.com
Tu gan esi stulbākais.

  -3 [+] [-]

, 2009-09-22 00:34, pirms 15 gadiem
enjoyz rakstīja: SALAUZ DROGBAM SEJU!
1. Drogba nespeles
2. Gorkšs diez vai to pats gribetu un spetu
3. owen is a jew.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-22 22:02, pirms 15 gadiem
ceru, ka kādreiz spēlēsi pie Chelsea