Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Lukjanovam uzvaras vārti Lietuvā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Lukjanovam uzvaras vārti Lietuvā
Ivans Lukjanovs (pa labi)
Foto: www.futbolas.lt

Latvijas jaunais futbola uzbrucējs Ivans Lukjanovs jau otro spēli pēc kārtas guvis vārtus Lietuvas A līgas čempionātā, palīdzot savai komandai ar 3:0 pieveikt "Siauliai" futbolistus.

Šodien savstarpējo maču aizvadīja trīs latvieši, jau pieminētais Lukjanovs spēlēja Marijampoles "Suduva" sastāvā, bet Nauris Bulvītis un Intars Kirhners devās laukumā "Siauliai" komandas pamatsastāvā. Šī starp citu bija pirmā spēle Marijampoles futbolistiem ar jaunu galveno treneri pie komandas stūres.

Marijampoles futbolisti jau no paša mača sākuma spēlēja daudz aktīvāk, pie tam, viens no redzamākajiem vīriem laukumā bija tieši Lukjanovs, kurš bija ļoti bīstams. Mača 28. minūtē tieši viņš guva vārtus, sitot precīzi no apmēram 13 metriem. Puslaika izskaņā "Suduva" guva vēl vienus vārtus, kad pēc lieliskas Lukjanova piespēles precīzs bija Maculevičs.

Otrā puslaika sākumā Lukjanovs vairākas reizes izkārtoja labas sitienu pozīcijas saviem partneriem, taču tie nespēja tās izmantot. Vēl vairākas reizes viņš uzsita arī pats. Pretuzbrukumā Marijampoles klubs iesita vēl vienus vārtus, kad precīzs bija Lukšis. Jāatzīmē, ka mača izskaņā labu sitienu ar galvu izdarīja Bulvītis, taču vārti netika gūti – 3:0 "Suduva" izcīna uzvaru. Starp citu, šo sezonu Lukjanovs uzsāka tieši Šauļu komandā.

Izmantotie resursi:
futbolas.lt

  -3 [+] [-]

, 2008-09-21 18:50, pirms 16 gadiem
Kas ta tada pa A ligu. Virsliga vai vineu zemak?

  +1 [+] [-]

, 2008-09-21 19:05, pirms 16 gadiem
visaugstākā

     [+] [-]

, 2008-09-21 20:29, pirms 16 gadiem
Starkov, kur tu esi? Vajadzētu Lukjanovu lielajā izlasē izmēģiņat, kādā treniņnometnē!