Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Višņakovam 60 minūtes un zaudējums Žigajeva "Widzew"

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Višņakovam 60 minūtes un zaudējums Žigajeva "Widzew"
Aleksejs Višņakovs
Foto: cracovia.pl

Vakar un šodien vairākas spēles aizvadījuši mūsu futbola leģionāri. Polijas Ekstraklasē Alekseja Višņakova "Cracovia" ar 1:2 piekāpās Jurija Žigajeva "Widzew". 90 minūtes Baltkrievijas čempionātā aizvadījis Artūrs Silagailis, bet vēl vairāki Latvijas futbolisti nav tikuši pie teikšanas gan Slovākijā, gan Krievijā, gan tajā pašā Polijā.

Polijas Ekstraklasē Alekseja Višņakova "Cracovia" šodien uzņēma Jurija Žigajeva Lodzas "Widzew". Žigajevs mačam netika pieteikts, toties Višņakovs gāja laukumā Krakovas kluba sākumsastāvā. Īpaši izcelties gan Aleksejam neizdevās – vienreiz viņš pārkāpa noteikumus, kā arī vēl divreiz nonāca aizmugures stāvoklī un pēc spēlētām 60 minūtēm tika nomainīts. Arī komandai neveicās, jo tika piedzīvots zaudējums ar 1:2.

Tas nozīmē, ka "Cracovia" turnīra tabulā paliek 15. vietā, punktu no 14., tomēr "Polonia", kas ieņem šo vietu, vēl ir spēle rezervē. Krakovai vēl būs jāpacenšas, lai noturētos līgā. "Widzew" ieņem septīto, bet Denisa Rakela "Lubin", kas vakar ar 2:0 pieveica GKS, ir 11. pozīcijā. Rakels nebija pieteikumā. Rīt Ekstraklasē savā starpā tiksies Ivana Lukjanova un Sergeja Kožana Gdaņskas "Lechia" un Artjoma Rudņeva Poznaņas "Lech".

Baltkrievijas čempionātā Artūra Silagaiļa Mogiļevas "Dnepr" ieguva vienu punktu cīņā ar "Belshina" – 2:2. Silagailim visas 90 minūtes. Turnīrā jau aizvadīts pirmais aplis, pēc kura "Dnepr" ar 11 spēlēs izcīnītiem astoņiem punktiem ieņem pēdējo vietu. Slovākijas Superlīgā Artūra Zjuzina "Žilina" cīnījās 0:0 ar "DAC", bet Naura Bulvīša Trnavas "Spartak" ar 2:3 piekāpās "Nitra". Latvijas futbolisti pie teikšanas netika. Vakar Krievijas čempionāta spēlē Oskara Kļavas "Anzhi" ar 0:1 piekāpās Groznijas "Terek". Kļava palika rezervē.

Izmantotie resursi:
Football.By : Футбол в Беларуси, Европе и мире,...
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...
Ekstraklasa - Wideo - Bramki

  -2 [+] [-]

, 2011-05-21 22:08, pirms 13 gadiem
nu musejiem diezgan svaks sniegums, un vispar daudzi nespele un netiek pat pieteikti spelem....

baigais prrikols aizbraukt naudas del un deldet solinju

  +2 [+] [-]

, 2011-05-21 22:20, pirms 13 gadiem
Kad pēdējo reizi spēlēja Žigajevs un Rakels? Tāpat arī Kļava spēlē tikai dublieros.

  +2 [+] [-]

, 2011-05-21 22:42, pirms 13 gadiem
riks77 rakstīja: nu musejiem diezgan svaks sniegums, un vispar daudzi nespele un netiek pat pieteikti spelem....

baigais prrikols aizbraukt naudas del un deldet solinju
Nu, bet, ko tad iesaki? Vispār nebraukt un karjeru pabeigt Latvijā? Neviens spēlētājs pirms aizbraukšanas taču nezina, ka sēdēs rezervē, jo cer sevi pierādīt. Ne visiem tas izdodas, bet tomēr...

Visvairāk man ir žēl par Kļavu, kurš, būdams izlases pamatsastāva spēlētājs, dabū sēdēt malā. Viņš nu tiešām ir Krievijas Premjerlīgas līmenim atbilstošs spēlētājs. Zjuzins, Bulvītis un Rakels vēl ir jauni. Viss vēl var mainīties, un viņi jau drīz var spēlēt. Žēl, ka Žigajevs tieši pēc pārcelšanās uz Lodzu dabūja traumu, tāpēc arī nedabūja iespēju spēlēt un sevi pierādīt jau sezonas sākumā. Tagad ir grūtāk. Vismaz Višņakovs spēlē. Ceru viņu jau pavisam drīz redzēt pret Izraēlu laukumā izlases kreklā, jo beidzot izsaukts ir.