Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Soloņicinam neizšķirts pret līderiem, citi leģionāri - mainīgām sekmēm

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Soloņicinam neizšķirts pret līderiem, citi leģionāri - mainīgām sekmēm
Nauris Bulvītis
Foto: www.caleyjags.com

Vakar un šodien kārtējās spēles ārvalstu futbola čempionātos aizvadījuši mūsu spēlētāju pārstāvētie klubi. Azerbaidžānā Genadija Soloņicina pārstāvētā "Simurq" izbraukumā spēlēja neizšķirti pret līderi "Karabakh", neizšķirts arī Naurim Bulvītim Skotijā.

Azerbaidžānas čempionātā futbolā šodien tika noslēgta priekšpēdējā, 16. kārta šajā gadā. Genadijam Soloņicinam laukumā pavadot visas 90 minūtes, Zakatalas "Simurq" izbraukumā 2 500 skatītāju klātbūtnē nospēlēja neizšķirti ar turnīra līderi "Karabakh". Savukārt "Olimpik", Nikolajam Kozačukam izejot laukumā uz maiņu 90. minūtē, noturēja neizšķirtu pret "Baku".

Pēc 16 kārtām ar 34 punktiem 1. vietā atrodas "Karabakh", par punktu mazāk un 2. vieta Baku "Inter" (Rubins, Karlsons), "Simurq" (Soloņicins) ar 27 punktiem atrodas 6. vietā, par punktu mazāk un 7. vieta "Qabala" (Doroševs), savukārt "Olimpik" (Kozačuks) ar 17 punktiem ir 8. pozīcijā. Čempionāta 17. kārtas mači tiks aizvadīti 24. un 26. decembrī, bet pēc tam būs pauze līdz februārim. Rezultatīvāko spēlētāju galvgalī ar septiņiem vārtu guvumiem atrodas mūsu Ģirts Karlsons, tikpat precīzu trāpījumu ir arī moldāvam Anatolijam Dorošam ("Olimpik").

Skotijas 1. divīzijā futbolā vakar Naura Bulvīša pārstāvētā "Inverness C.T." izbraukumā nospēlēja neizšķirti 0:0 pret "Dunfermline". Mūsu centra aizsargs laukumā pabija visas 90 minūtes. Nākamo un pēdējo šī gada spēli "Inverness" aizadīs 26. decembrī savā laukumā pret līderi "Dundee". Ar 27 punktiem 18 mačos "Inverness" turnīra tabulā ieņem 5. vietu, no "Dundee" atpaliekot par 12 punktiem.

Anglijas "Conference" čempionātā vakar Andreja Štolcera pārstāvētā "Bath City" izbraukumā 1 190 skatītāju klātbūtnē ar 3:1 pieveica "Woking". Štolcers laukumā devās uz maiņu 80. minūtē un palaida garām lielisku iespēju gūt vārtus mača galotnē. 26. decembrī "Bath City" gaida spēle izbraukumā pret pastarīti "Weston Super Mare". Turnīra tabulā ar 31 punktu 21 spēlē "Bath City" ir 9. vietā. Līderei "Newport County" - 50 punktu.

Maltas čempionātā šodien Oļega Malašenoka pārstāvētā "Hibernians" izbraukumā pēdējā minūtē izlaida uzvaru pret "Ħamrun Spartans" - 2:2. Malašenoks izgāja viesu pamatsastāvā un nospēlēja 78 minūtes, ar neko īpašu neizceļoties. Ar 17 punktiem 10 mačos "Hibernians" ieņem 4. vietu turnīra tabulā.

Jau ziņojām, ka savainojuma dēļ Māris Verpakovskis nevarēja piedalīties "Ergotelis" spēlē Grieķijas čempionātā pret "PAOK". Šajā spēlē "Ergotelis" savā laukumā cieta zaudējumu ar 0:2. Turnīra tabulā ar 15 spēlēs gūto 21 punktu Verpakovska klubs ieņem 5. vietu, no līderes "Olympiakos" atpaliekot par 15 punktiem. 6. janvārī Māri gaida interesants mačs izbraukumā pret vicelīderi "Panathinaikos".

Izmantotie resursi:
pfl.az
thisisbath.co.uk
hiberniansfc.org
soccerstand.com
timesofmalta.com
ictfc.premiumtv.co.uk

     [+] [-]

, 2009-12-20 16:22, pirms 14 gadiem
jaacer ka maarim tiks dota iespeeja uzspeelet pret panatinaikos