Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gauračs gadu noslēdz ar neizšķirtu

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Gauračs gadu noslēdz ar neizšķirtu
Edgars Gauračs

Latvijas futbolists Edgars Gauračs šodien, laukumā pavadīdams visu spēli, palīdzēja savai "Ascoli" dublieru komandai "Primavera" čempionātā nospēlēt neizšķirti pret "AS Roma" dublieriem - 1:1.

Edgars Gauračs, neskatoties uz pagājušajā sestdienā gūto savainojumu, šodien maču uzsāka "Ascoli" pamatsastāvā un laukumā aizvadīja visas 90 minūtes, spēlējot visai aktīvi. "Ascoli" vadībā izvirzījās ar precīzi izpildītu 11 metru soda sitienu pirmajā puslaikā, bet "Roma" atspēlējās mača beigu daļā - 1:1. Par spēli un savu iespējamo nākotni sīkāk sarunā ar eSports.lv šodien pastāstīja Edgars.

"Nospēlējām neizšķirti 1:1. Par spēli - "Roma", protams, ir mazliet stiprāka komanda. Pirmajā puslaikā man izdevās nopelnīt pendeli uz pretinieku vārtiem. Pirms spēles jau tika nolemts, ka 11 metru soda sitienu, ja tāds būs, izpildīšu es. Tomēr guvu nelielu apakšstilba savainojumu un nācās uz brīdi pamest laukumu, bet pendeli precīzi izpildīja komandas biedrs.

Otrā puslaika beigās ielaidām vārtus - 1:1. Pēc tam mūsu sastāvā par rupju spēli noraidīja pat divus futbolistus. Pašās beigās man bija labs moments - bija daudz brīvas zonas, un es no centra skrēju uz vārtiem, bet pie 16 metru atzīmes mani nogāza - domāju, ka varbūt būs pendele, bet nē - tieši uz līnijas. Diemžēl šo soda sitienu neiesitām. Tā arī beidzās 1:1. "Roma" turnīra tabulā atrodas starp līderiem, ļoti gribējām uzvarēt un centāmies, bet nekas - treneris arī ar rezultātu bija apmierināts - iegūts daudz pozitīva no spēles.

Tagad ir desmit dienu ilga atpūta, pēc tam nākamā spēle pret "Fiorentina" [10. janvārī - aut.]. Rīt atlidošu uz Latviju, tur būšu līdz 2. janvārim. Pēc pāris dienam uzzināšu - varbūt būs izmaiņas arī man un tikšu izīrēts. Pagaidām gan vēl simtprocentīgi tas nav zināms, neko precīzāk arī nemāku teikt. Pats vēlos, lai mani izīrē. Dublieros nevarētu teikt, ka ir slikti, bet es būtu labāks, ja mani izīrētu - gribētos pamēģināt spēlēt citur, pat, ja tā būtu C sērija. Gribu spēlēt pirmajā komandā, kaut vai C sērijā. No "Ascoli" prom ies daudzi, ļoti daudzi spēlētāji, taču jau trešo gadu esmu šeit, jau pārstāju ticēt, ka man tiks dota iespēja pirmajā komandā - tikpat labi varbūt atnāks citi. Ja reiz neesmu vēl gatavs - labi, tad varu spēlēt līmeni zemāk, kur varbūt mani novērtētu. Pēdējās trijās treniņspēlēs pret pirmo komandu dublieru sastāvā ikreiz esmu guvis vārtus, cenšos sevi parādīt."

"Primavera" jeb dublieru čempionātā "Ascoli" izcīnījusi 20 punktus 12 spēlēs. Tas "Ascoli" dod 5. vietu 14 komandu konkurencē (vienāds punktu skaits arī ar 4. vietas īpašnieci "Palermo"). Līdere ar 26 punktiem 11 mačos ir "Lazio", kas vēl nav aizvadījusi savu 12. kārtas spēli. Edgars šosezon 12 spēlēs guva piecus vārtus.

  +1 [+] [-]

, 2008-12-20 19:14, pirms 15 gadiem
Vajadzēja noslēgt ar golu, bet neko darīt.

  +1 [+] [-]

, 2008-12-20 19:18, pirms 15 gadiem
DUBLIERI.. bljaviens.. jaamauc uz LV atpakalj.. vai es nezinu!!

  +3 [+] [-]

, 2008-12-20 19:28, pirms 15 gadiem
Nu gan ar Gauracu intervijas vienmeer operatiivi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-12-20 19:50, pirms 15 gadiem
nu es domaaju, ka vinsh jau ir ieveerots un, kad pienaaks laiks, tad atradiis savu iisto vietu iistajaa komandaa