Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Romanova savainojums nav nopietns

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Romanova savainojums nav nopietns
Deniss Romanovs pēc sadursmes
Foto: slavia.cz

Latvijas vārtsargs Deniss Romanovs, kurš svētdienas Čehijas čempionāta spēlē mača izskaņā tika nogādāts uz slimnīcu, nevarēs spēlēt apmēram nedēļu.

Jau iepriekš ziņojām, ka nedēļas nogalē pie iespējas sargāt Prāgas "Slavia" vārtus Čehijas čempionātā tika Latvijas trešais labākais vārtsargs Deniss Romanovs, kurš spēlē ar "Kladno" veiksmīgi tika galā ar saviem pienākumiem, vairākkārt glābjot savu komandu no drošiem vārtu zaudējumiem. Diemžēl pašā spēles izskaņā sadursmē ar pretinieku Deniss guva traumu, kā rezultātā pēc ilgākas palīdzības sniegšanas tika nogādāts slimnīcā.

Kluba vadība pēc spēles ļoti slavēja Denisu, taču vienlaicīgi izteica vilšanos par to, ka viņam mačs noslēdzās tik neveiksmīgi. Denisam konstatētas vairākas brūces uz galvas, kā arī smadzeņu sasitums. Lai arī Romanovs pēc sadursmes bija pie samaņas, kluba ārsti nevēlējās riskēt, tādēļ viņš tika nogādāts uz slimnīcu.

Slimnīcā Denisam tika veiktas vairākas pārbaudes un, par laimi, ne galvaskausa, ne kakla lūzumi netika konstatēti. Jau pirmdien vārtsargs atgriezās mājās, bet kādu laiku viņš tomēr nevarēs spēlēt, jo nelielas problēmas ar kaklu tomēr ir. Tiek paredzēts, ka atveseļošanās process varētu aizņemt apmēram nedēļu, bet tas nozīmē, ka ceturtdien Eiropas līgas spēlē pret "Valencia" Deniss laukumā nedosies.

Pats Deniss kluba oficiālajā mājaslapā izteicās, ka neatcerās tikai pāris sekundes pēc sadursmes. Latvijas vārtsargs izteica vēlmi atsākt trenēties pēc iespējas ātrāk, piebilstot, ka kakla sāpes viņš tomēr jūt.

Izmantotie resursi:
slavia.cz

     [+] [-]

, 2009-10-20 13:26, pirms 15 gadiem
daffai vecais veseljojies un gaidama tevi atpakalj slavia's pamataa

     [+] [-]

, 2009-10-20 13:28, pirms 15 gadiem
fūū, labi, ka tā. lai tik veseļojas!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-10-20 13:52, pirms 15 gadiem
mc_mouse rakstīja: fūū, labi, ka tā. lai tik veseļojas!!!
tu nu gan esi Denisa fans,tik atvieglotu nopūtu kā tev var dzirdēt tikai tualetē pēc 6 kausiem alus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja