Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkšs lielisks pirms spēles ar "Chelsea"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Gorkšs lielisks pirms spēles ar "Chelsea"
Kaspars Gorkšs (pa kreisi)
Foto: www.qpr.co.uk

Sportacentrs.com jau vēstīja, ka Anglijas futbola Čempionāta 8. kārtas spēlē Kaspars Gorkšs "Queens Park Rangers" sastāvā aizvadīja visas 90 minūtes pret "Cardiff", palīdzot uzvarēt ar 2:0. Gorkšs spēlējis lieliski, un tā ir laba zīme pirms mača ar "Chelsea".

Gorkšs netika pie spēlēšanas vairākas spēles pēc kārtas (pāris reizes pat netika pieteikts mačam), bet pret "Cardiff" Kaspars spēlēja visas 90 minūtes. "QPR" neoficiālā mājas lapa qpr.vitalfootball.co.uk Gorkša sniegumu novērtēja ar deviņām ballēm 10 ballu sistēmā. Tik augstu vērtējumu saņēma vēl tikai trīs spēlētāji. Kaspara sniegums tika aprakstīts kā lielisks un izdarīts arī secinājums, ka turpmāk trenerim Džimam Madžiltonam nav citu iespēju, kā laist Gorkšu laukumā. Angliski vērtējums skan sekojoši:

The Latvian defender was awesome at the back today, he was the rock for which Rangers based their sturdy defensive display - both he and Damion Stewart staked their claim for a regular first team place.

His partnership with the big Jamaican was almost like they'd never been apart since their outstanding performances last season. Surely Magilton will have to keep Gorkss in the line-up wherever possible on the evidence of this display.

Katrā ziņā tā ir laba zīme, jo jau trešdien "QPR" Anglijas Līgas kausa izcīņas 3. kārtas spēlē tiksies ar pašu Londonas "Chelsea" pretinieka slavenajā "Stamford Bridge" stadionā. Pagājušajā sezonā "QPR" Anglijas Līgas kausā spēlēja ar "Manchester United" (arī viesos), un toreiz mūsu aizsargs netika laukumā, jo tas mačs tieši sagadījās ar periodu, kad treneris Gorkšam neuzticējās. Cerēsim, ka šoreiz būs citādāk.

Sportacentrs.com pirmdienas rītā piedāvās nelielu interviju ar pašu Kasparu, kurā futbolists atklājis savas domas par situāciju klubā un gaidāmo maču pret "Chelsea".

  +5 [+] [-]

, 2009-09-20 23:28, pirms 15 gadiem
nu ceresim

  +8 [+] [-]

, 2009-09-20 23:29, pirms 15 gadiem
hee, gorkšs vēl parādīs gan čelsijai gan pēc tam visiem pārējiem!!!
malacis!

  -1 [+] [-]

, 2009-09-20 23:36, pirms 15 gadiem
būtu interesanti! lai izdodas.

 +28 [+] [-]

, 2009-09-20 23:36, pirms 15 gadiem
man patiik zem bildes rakstiitais "Kaspars Gorkšs (pa kreisi)"

nu neez kaadam " lv futbola fanam" jaabuut lai to melniiti notureetu par gorkshu..
Slēpts komentārs: lai_dzivo_futbols
Slēpts komentārs: chelseachamps
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: puslaiks

  +1 [+] [-]

, 2009-09-21 00:41, pirms 15 gadiem
Jacer ka Gorkss tiks pamatsastava pret Chelsea jo to ir pelnijis ar savu labo speli !!

     [+] [-]

, 2009-09-21 10:09, pirms 15 gadiem
lai_dzivo_futbols rakstīja: Sitais bus jaredz, ka Gorkss ar savu gliemeza atrumu vilksies pakalj Anelkam Man jau liekas, ka vinjam tagad deva izspeleties pirms treshdienas.
Drogba vakardienas spele noskreja pus laukuma apspeleja tris aizsargus un iesita skaistu golu.
Domaju bus divi varinti vai nu vinsh nospeles labi vai ari slikti un tads pats velots --- "labak uz laukuma es neitu"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja