Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

G. Silagailim "Cork City" sastāvā viens puslaiks pret "Ipswich"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

G. Silagailim "Cork City" sastāvā viens puslaiks pret "Ipswich"
Guntars Silagailis
Foto: www.corkcityfc.ie

Latvijas futbola uzbrucējs Guntars Silagailis nospēlējis pirmo puslaiku savas komadas ''Cork City'' ar 2:0 uzvarētajā pārbaudes mačā pret Anglijas Čempionāta vienību ''Ipswich''.

Silagailis Korkas kluba sastāvā pret Roja Kīna trenēto komandu nospēlēja visu pirmo puslaiku, taču ar ievērības cienīgām darbībām uzbrukumā nav izcēlies, bet pēc pārtraukuma viņš tika nomainīts.

Mača pirmo puslaiku aktīvāk aizvadīja mājinieki. Pirmās 45 minūtes noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu, bet otrā puslaika sākumā ''Cork'' izvirzījās vadībā, kad Fazs Kuduzovičs realizēja 11 metru soda sitienu, kas tika piešķirts par viņa nogāšanu ''Ipswich'' soda laukumā. Arī mača turpinājumā labākas iespējas bija mājiniekiem, kas savu pārsvaru dubultoja dažas minūtes pirms mača beigām, kad izgājienu viens pret vienu vārtu guvumā pārvērta Devins O'Nīls - 2:0.

Izmantotie resursi:
corkcityfc.ie