Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņeva - Lukjanova fināla nebūs, Cauņa nespēlē

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Rudņeva - Lukjanova fināla nebūs, Cauņa nespēlē
Ivans Lukjanovs
Foto: lechia.pl

Šodien Polijas kausa izcīņas finālā nav spējusi tikt Ivana Lukjanova un Sergeja Kožana pārstāvētā Gdaņskas "Lechia", kas pusfināla atbildes mačā viesos bezcerīgi ar 0:4 zaudēja Varšavas "Legia". Tikmēr Aleksandra Cauņas "CSKA" tikusi Krievijas kausa pusfinālā, tiesa, bez mūsu futbolista palīdzības.

Vakar, pateicoties spīdošam Artjoma Rudņeva sniegumam kā pirmā Polijas kausa izcīņas finālā iekļuva Poznaņas "Lech", taču diemžēl to pašu šodien nespēja atkārtot Ivana Lukjanova un savainotā Sergeja Kožana pārstāvētā Gdaņskas "Lechia". Mūsējo pārstāvētajam klubam šodien Varšavā bija nepieciešama uzvara pār spēcīgo "Legia", jo mājās tika zaudēts ar 0:1. Uzvara nebija pat ne tuvu - "Legia" bija galvas tiesu pārāka un sagrāva vāji spēlējošos viesus no Gdaņskas ar 4:0. Lukjanovs nāca savas komandas pamatsastāvā un tika nomainīts 79. minūtē, uzreiz pēc ielaistajiem ceturtajiem vārtiem. Tādējādi Polijas kausa izcīņas finālā 3. maijā Bidgoščā Rudņeva "Lech" tiksies ar Varšavas "Legia".

Krievijas kausa izcīņā šodien noskaidrotas pusfinālistes. "Alania", "Rostov" un Maskavas "Spartak" pievienojusies arī Aleksandra Cauņas Maskavas "CSKA", kas šodien izbraukumā ar 2:0 apspēlēja valsts čempioni Sanktpēterburgas "Zenit". Cauņa bija pieteikts, taču laukumā neizgāja. Pusfinālā 11. maijā "CSKA" tiksies ar "Spartak".

     [+] [-]

, 2011-04-20 23:06, pirms 13 gadiem
Žēl, bet bija švakas cerības, ka Lechia izglābsies jau pirms spēles. Beigās diezgan bezcerīgs zaudējums. Neko darīt. Jāliek cerības tagad uz Rudņevu un jāvēl saberzt Legia komandu miltos un tikt pie pirmās trofejas Polijā.

Par Cauņu runājot, nav brīnums, ka viņš nespēlē. Vēl nesen tikai atgriezās pēc traumas. Iepriekšējā mačā nospēlēja minūti. Vajag laiku, lai pilnvērtīgi atkoptos un tad vēl jāuzņem fizisko formu. Lai veicas. Gaidām drīz Sašu atpakaļ laukumā.