Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Koļesņičenko zaudējums, Bulvītim neizšķirts

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Koļesņičenko zaudējums, Bulvītim neizšķirts
Vladimirs Koļesņičenko (pa kreisi)
Foto: www.chernomorets.odessa.ua

Kārtējās spēles ārvalstu futbola čempionātos aizvadījuši Latvijas futbolistu pārstāvētie klubi. Diemžēl mūsu spēlētājiem īpaši liela loma netika atvēlēta - vairāki nespēlēja un pat nebija pieteikumā, bet divi vienīgie, kas spēlēja, tika nomainīti...

Ukrainas Premjerlīgā futbolā šodien Vladimira Koļesņičenko pārstāvētā Odesas "Chernomorets" 21. kārtas spēlē viesos ar 1:3 piekāpās "Dnepr". Mūsu pussargs izgāja Odesas komandas pamatsastāvā un tika nomainīts 57. minūtē, kad rezultāts vēl bija tikai 0:1. Ar 18 punktiem 19 kārtās "Chernomorets" turnīra tabulā ieņem 13. vietu 16 komandu konkurencē, bet līdere ar 50 punktiem ir Kijevas "Dynamo".

Skotijas Premjerlīgā futbolā šodien "Dundee United" bez Pāvela Mihadjuka pieteikumā izbraukumā izcīnīja punktu pret "Aberdeen" (2:2). Ar 49 punktiem 29 mačos "Dudnee United" turnīra tabulā ir 3. vietā, līderei "Rangers" ir 67 punkti. Savukārt Skotijas 1. divīzijā Nauris Bulvītis laukumā pavadīja pirmo puslaiku, bet viņa pārstāvētā "Inverness" viesos nospēlēja neizšķirti 0:0 pret "Ross County". Turnīra tabulā līdere ar 49 punktiem ir "Dundee FC", bet "Inverness", kam trīs punkti mazāk, ieņem 2. vietu.

Rumānijas čempionātā futbolā šodien 23. kārtas spēlē "Ceahlăul", Andrejam Butrikam netiekot pieteiktam spēlei, savā laukumā ar 2:1 pārspēja "Brasov". "Ceahlăul" gan pēc šī panākuma joprojām ieņem priekšpēdējo, 17. vietu turnīra tabulā. Līdz 14. vietai, kas garantētu palikšanu augstākajā līgā, palikusi četru punktu atstarpe. Pirmdien savu kārtas spēli aizvadīs Edgara Gaurača pārstāvētā Bukarestes "Rapid", kas viesosies pie "Vaslui".

Ungārijas čempionātā futbolā "ZTE" bez savainotā Artjoma Rudņeva savā laukumā 19. kārtas mačā ar 1:0 pieveica "MTK". Vadima Žuļeva "Lombard Papa" savu kārtas spēli aizvadīs rīt mājās pret "Ujpest". Turnīra tabulā "ZTE" ar 31 punktu 18 mačos ieņem 5. vietu turnīra tabulā, līderei "Debrecen" ir 43 punkti.

Savukārt Kipras čempionātā futbolā šodien Limasolas "Aris" bez Vitālija Rečicka savā laukumā spēlēja neizšķirti 0:0 pret "Ethnikos". Pēc 26 kārtām "Aris" ar 20 punktiem ieņem 12. vietu turnīra tabulā, līderei "Omonia" ir 59 punkti.

Izmantotie resursi:
bbc.com
football.ua
prosport.ro
nemzetisport.hu
shootandgoal.com

     [+] [-]

, 2010-03-20 22:00, pirms 14 gadiem
Pašvaki, pašvaki tur mūsējiem gājis. Vienīgie, ko tiešām var paslavēt, ir Koļesņičenko un Bulvītis. Ukraina ir jau tāda kā futbola lielvalsts... Ceru, ka Inverness ar Bulvīti sastāvā apsteigs Dundee un aizkapāsies līdz SPL! To viņam arī novēlu!

  +1 [+] [-]

, 2010-03-20 22:26, pirms 14 gadiem
fk kruoja-fk šialiai 2-2. (dzelme,kozacuks,-kruoja,naglis.kozlovs-fk šialiai)