Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Cauņa dodas uz Latviju, Honda tuvu pārejai uz "Lazio"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Cauņa dodas uz Latviju, Honda tuvu pārejai uz "Lazio"
Aleksandrs Cauņa kādu laiku būs Latvijā
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64)

Latvijas izlases pussargs Aleksandrs Cauņa veiksmīgi pārcietis piektā pleznas kaula operāciju, pēc kuras viņš spēlēt nevarēs 7-8 nedēļas. Divas nedēļas kāju nedrīkstēs piepūlēt vispār.

Aleksandrs Cauņa labās kājas piektā pleznas kaula lūzumu guva vienā no treniņiem Spānijā. Vakar viņam tika veikta operācija Minhenē, kura bijusi veiksmīga. Ārsti paredz, ka laukumā viņš varētu atgriezties pēc 7-8 nedēļām. Līdz ar to ir pilnībā skaidrs, ka UEFA Čempionu līgas spēlēs pret Madrides "Real" Cauņa nebūs palīgs.

"Šobrīd kāja vairs tik stipri nesāp. Šodien dodos uz Rīgu. Ārsti man izrakstīja divas nedēļas pilnīga miera, pēc kā nedēļu trenēšu kāju uz velosipēda. Pēc tā atgriezīšos uz Minheni, lai veiktu atkārtotas pārbaudes un turpinātu rehabilitācijas procesu. Ceru, atveseļošanās process būs veiksmīgs. Ļoti gribās pēc iespējas ātrāk atgriezties komandā," kluba oficiālajā mājaslapā savu veselības stāvokli izklāstīja pats Cauņa.

Maskavas "CSKA" oficiāli noslēgusi līgumus ar diviem jaunpienācējiem, kuri līdz šim spēlēja Nīderlandē. 19 gadus vecais nigērietis Ahmeds Musa, kurš līdz šim pārstāvēja "VVV-Venlo", parakstījis ar vienību piecu gadu līgumu. Viņa kontā jau 13 spēles un vieni vārti Nigērijas izlasē.

Tāpat līgums parakstīts arī ar zviedru Pontusu Vernblumu, kurš līdz šim aizstāvējis "AZ Alkmaar" krāsas. Arī viņš parakstījis ilgtermiņa līgumu - četri ar pusi gadu. Vernblums vienlīdz labi darbojas gan laukuma centrā, gan arī malējā pussarga postenī.

Uz treniņnometni Spānijā ieradies arī korejiešu malējais aizsargs (pussargs) Kims Ins So, kurš līdz šim spēlējis tikai dzimtenē.

Ļoti iespējams, ka jau tuvākajā laikā "CSKA" pametīs viens no tās līderiem japānis Keisuke Honda, kuru savās rindās grib iegūt Romas "Lazio". Itāļu pārstāvis jau ieradies Maskavā, kur šobrīd norisinās pārrunas par Hondas pāreju. Transfēru summa varētu sastādīt 12 miljonus eiro (Maskavas puse prasa par četriem miljoniem vairāk). "Lazio" interešu lokā ir arī Alans Dzagojevs, savukārt "Flamengo" joprojām cer iegūt Vāgneru Lavu, par kuru gatavojas piedāvāt astoņus miljonus eiro.

Viens no Cauņas konkurentiem kreisās malas pussarga postenī Marks Gonsaless joprojām ārstējas, taču ir ļoti ticams, ka Maskavā viņš nemaz neatgriezīsies, jo karjeru varētu turpināt savā dzimtenē Čīlē.

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....
ПФК ЦСКА МОСКВА официальный сайт

  +5 [+] [-]

, 2012-01-20 14:06, pirms 13 gadiem
vvv venlo - vienmēr vienos vārtos

  +1 [+] [-]

, 2012-01-20 14:25, pirms 13 gadiem
CSKA noraidiijis Lazio piedaavaajumu iireet Hondu liidz shiis sezonas beigaam un tad ieguut pirmaas izveeles pirksanas opciju.

  +2 [+] [-]

, 2012-01-20 14:26, pirms 13 gadiem
Lazio nespēja vienoties ar cska par Hondas iegādi..

Lazio vēlējās par 2 ļimoniem izīrēt līdz sezonas beigām,bet pēc tam izpirkt par 10 ļimoniem$
CSKA negrib mazāk kā 16 mlj. $
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2012-01-20 15:20, pirms 13 gadiem
Diezgan mazas summas prieksh tādiem spēlētājiem..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-20 17:56, pirms 13 gadiem
Jāvēl pēdc iespējas ātrāk atveseloties Cauņam. Tiešām žēl, ka trauma, bet, ko padarīsi, tā gadās. Lai nu kā, turies!

     [+] [-]

, 2012-01-20 18:21, pirms 13 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: CSKA noraidiijis Lazio piedaavaajumu iireet Hondu liidz shiis sezonas beigaam un tad ieguut pirmaas izveeles pirksanas opciju.
Vinjsh paliks CSKA

     [+] [-]

, 2012-01-21 19:16, pirms 13 gadiem
Caunu vajadzetu iziret kautkur lai vac pieredzi.