Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

papildināts Gauračam otrie vārti sezonā, komanda atkal zaudē ar 2:3

Andrejs Siliņš

Gauračam otrie vārti sezonā, komanda atkal zaudē ar 2:3
Edgars Gauračs
fc-tm.ru

Jau trešo spēli pēc kārtas zaudējumu ar rezultātu 2:3 piedzīvojusi Latvijas futbola valstsvienības uzbrucēja Edgara Gaurača pārstāvētā Maskavas "Torpedo" komanda, šoreiz Krievijas Nacionālās (pēc spēka otrās) līgas mačā atzīstot "Ural" pārākumu. Edgaram izdevās gūt otros vārtus sezonā.

"Torpedo" ar 2:3 zaudēja arī divus iepriekšējos mačus, un komandā notika arī treneru maiņa. Pret "Ural" komandu allaž gājis smagi, bet šoreiz "Torpedo" nebija tālu no panākuma. Jau pirmajā minūtē maskavieši atklāja rezultātu, bet vien dažas minūtes "Ural" bija vajadzīgas, lai izlīdzinātu. Pirmā puslaika izskaņā Edgars Gauračs bija veiklākais soda laukumā, panākot 2:1.

Tomēr arī šoreiz "Ural" tikpat ātri, cik zaudēja vārtus, tos guva un pēc pirmā puslaika 2:2. Lai gan otrajā puslaikā "Torpedo" bija vairāk iespēju, un arī Gauračs spēlēja aktīvi un redzami, "Ural" 78. minūtē guva uzvaras vārtus - 2:3. 24 gadus vecais Gauračs šajā sezonā piedalījies 15 spēlēs un guvis divus vārtus. "Torpedo" 20 spēlēs izdevies gūt 20 punktus, kas dod 12. pozīciju turnīra tabulā. "Ural" tikmēr ir viena no čempiontitula pretendentēm - 45 punkti, kas ir par trim mazāk nekā līderei "Tom".

Trešo uzvaru trīs spēlēs pie Šveices "Sion" stūres izcīnīja Pjērs Andrē Šīrmans, kura vadītā vienība izbraukumā ar 2:0 uzvarēja līgas pastarīti "Servette". Andris Vaņins laukumā pavadīja visas 90 minūtes un aizvadīja septīto sauso spēli Superlīgā šosezon. "Sion" ar 31 punktu 16 mačos ieņem trešo vietu, no līderes "Grasshoppers" atpaliekot par diviem punktiem. Polijas pēc spēka otrajā līgā zaudējumu piedzīvoja Denisa Rakela pārstāvētā "Katowice", kas viesos ar 0:2 zaudēja "Dolcan Ząbki". Rakels laukumā bija visas 90 minūtes, bet "Katowice" 18 komandu konkurencē ieņem 13.pozīciju.

Azerbaidžānas čempionātā pie otrās uzvaras tika "Baki", kas savā laukumā ar 2:0 uzvarēja "Khazar Lenkoran". Māris Verpakovskis palika rezervē, bet Deniss Ivanovs spēlei netika pieteikts. Komandai 11 mačos tagad ir 13 punkti, ar ko 12 vienību konkurencei joprojām pietiek tikai priekšpēdējai vietai. Tiesa, lielākā daļa klubu ir aizvadījuši 12 vai 13 spēles. Citā mačā AZAL ar 0:1 izbraukumā zaudēja "Razvan". Oskars Kļava palika rezervē. AZAL 12 spelēs ir 16 punkti, un komanda ieņem septīto vietu.

Izmantotie resursi:
Футбольная Национальная Лига | Лиги
Peşəkar Futbol Liqası
FC Sion

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-19 21:20, pirms 12 gadiem
Nu tad beidzot Edgars iesit! Apsveicu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-11-19 22:08, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: Liepājniekiem jātinās no AZE
Ko viņiem vairāk vajag - nauda kabatu silda, šašliks garšīgs, izlasē tāpat tiek.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-19 22:29, pirms 12 gadiem
Psc izlases pamatsastāva aizsargi Azerbaidžānā netiek laukumā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja