Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Cigaņikam un Toberam zaudējumi Šveicē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Cigaņikam un Toberam zaudējumi Šveicē
Andrejs Cigaņiks. Foto: FC Luzern

Šveices futbola Superlīgā zaudējumus ar rezultātu 1:2 piedzīvojušas aizsarga Kristera Tobera un Andreja Cigaņika komandas.

Cigaņika "Luzern" piekāpās čempionei Bernes "Young Boys", bet aizsarga Tobera sienāži Cīrihes derbijā zaudēja "Zürich". Abi Latvijas valstsvienības futbolisti laukumā bija visas spēles ilgumā, Toberam nopelnot dzelteno kartīti.

Lucernas komanda ar 18 punktiem kopvērtējumā ir otrā aiz "Zürich", bet "Grasshoppers" desmit kārtās ieguvusi astoņus punktus un ir kopvērtējuma apakšgalā.

Itālijas C sērijā turpina grimt Triestes komanda, kura ar 0:2 piekāpās Veronas "Virtus". Šosezon vēl vārtus neguvušais uzbrucējs Ramonds Krollis laukumā bija otrajā puslaikā, kad Trieste zaudēja otros vārtus.

"Triestina" desmit kārtās sakŗājusi četrus punktus.

Viena no Kambodžas Premjerlīgas vadošajām komandām "Visakha" ar 2:1 pieveica "Dangkor". Jurģa Kalna un Renāra Rodes trenētās komandas sākumsastāvā bija aizsargs Vitālijs Jagodinskis.

Spēļu vietnes:
https://sfl.ch/match-center/av9ur5r...
https://sfl.ch/match-center/auwa0p5...
https://www.lega-pro.com/
https://www.cpl-cambodia.com/match/550