Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņins beidzot sausā, "Sion" knapi pārvar kausa izcīņas 1. kārtu

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Vaņins beidzot sausā, "Sion" knapi pārvar kausa izcīņas 1. kārtu
Andris Vaņins
Foto: www.fcsion-online.ch

Šodien Šveicē norisinās vietējās kausa izcīņas 1. kārtas spēles futbolā. Latvijas vārtsarga Andra Vaņina pārstāvētā "Sion" izbraukumā tikai ar 1:0 pārspēja 3. līgas vienību "Echallens".

Neskatoties uz samērā pieticīgajiem pretiniekiem, kas "Sion" trāpījušies Šveices kausa izcīņas 1. kārtā - pēc spēka trešās līgas klubs "Echallens" -, Latvijas izlases vārtsarga Andra Vaņina pārstāvētā komanda laukumā sūtīt rezerves negrasījās, un arī mūsu vārtsargs "Sion" vārtos stājās jau no pirmajām minūtēm.

Diemžēl pagaidām par maču nav pieejama detalizēta informācija, taču, kā dažādos forumos rakstījuši spēles aculiecinieki, "Echallens" stadionā spēli vērojuši 2 500 skatītāju. "Sion" sniegums bijis tuvu briesmīgam, un drīzāk uz papīra vājie mājinieki kontrolējuši cīņas gaitu un pat veikuši kaut ko līdzīgu spiedienam otrajā puslaikā. Mūsu vārtsargs ar divām spilgtām darbībām palīdzējis nosargāt "Sion" vārtus neskartus. Kad visiem jau šķita, ka būs nepieciešams pagarinājums, kompensācijas laikā kāds no "Echallens" spēlētājiem raidīja bumbu savos vārtos, tādējādi "Sion" svinēja laimīgu uzvaru - 1:0.

Šī bija Andra pirmā sausā spēle "Sion" klubā. Jāatzīmē, ka "Sion" ir pašreizējā kausa īpašniece, jo Vaņina tagadējais klubs pērnās sezonas izskaņā triumfēja Šveices kausa izcīņā. Nākamā spēle "Sion" un Vaņinu gaida jau pēc dažām dienām - Šveices čempionāta spēlē 24. septembrī izbraukumā pret "Luzern".

Citi leģionāri

Ukrainas dublieru čempionāta 6. kārtas spēlē pret "Vorskla" šodien 77 minūtes Krivijrigas "Kryvbas" sastāvā aizvadīja latviešu aizsargs Artūrs Silagailis. Laukumu viņš pameta brīdī, kad rezultāts bija 0:1, bet viss mačs noslēdzās ar "Vorskla" uzvaru ar 2:1. Rīt Ukrainas Premjerlīgas ietvaros sacentīsies abu šo komandu labākie spēki.

Skotijas 1. divīzijā futbolā šodien "Inverness C.T." ar mūsu aizsargu Nauri Bulvīti ierindā izbraukumā 6. kārtas mačā nospēlēja neizšķirti 1:1 pret "Airdrie United". Bulvītis laukumā pavadīja visu maču. Ar deviņiem punktiem sešās spēlēs "Inverness" turnīra tabulā atrodas 5. pozīcijā. Līdere ar 13 punktiem ir "Ross County".

Baltkrievijas čempionātā futbolā 19. kārtas spēlē šodien Soļigorskas "Shakhter" savā laukumā ar 1:2 piekāpās "Dnepr". Mūsu vārtsargs Pāvels Davidovs palika Soļigorskas kluba rezervē. Turnīra tabulā pēc 18 aizvadītām spēlēm "Shakhter" ar 28 punktiem ieņem 6. vietu. Līdere ar 41 punktu ir Borisovas "BATE".

Izmantotie resursi:
fpl.ua
fcshakhter.by

  +5 [+] [-]

, 2009-09-19 20:27, pirms 15 gadiem
prieks par Andri! Lai arī turpmākajās spēlēs iet tā pat

  +8 [+] [-]

, 2009-09-19 20:28, pirms 15 gadiem
nu sliktajaa rezultataa nav vainojams Vaņins,bet gan spēlētāji uz laukuma...
viņiem būtu jāpateicas par sauso spēli Vaņinam

  +3 [+] [-]

, 2009-09-19 20:37, pirms 15 gadiem
Malacis... Labaa formaa, kas priecee, jo priekshaa veel PČ kvalifikaaacijas speeles...

A tas ka tikai 1:0 vainojami jau laukuma speeleetaaji nevis Andris...

     [+] [-]

, 2009-09-19 21:46, pirms 15 gadiem
Juu malacis

  +1 [+] [-]

, 2009-09-19 22:58, pirms 15 gadiem
Malacis, Andris! Viņam nav ko pārmest, jo viņš savu ir padarījis, nostāvot sausā. Jāskatās uz uzbrucēju sniegumu, ja neapmierina rezultāts!

  +1 [+] [-]

, 2009-09-19 23:54, pirms 15 gadiem
atvainojos par stulbu jautājumu, bet kad ir latvijaj spele ar griekiju?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja