Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kļavam un Koliņko zaudējumi, Laizānam uzvara

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kļavam un Koliņko zaudējumi, Laizānam uzvara
Aleksandrs Koliņko
Foto: championat.ru

Svētdien tika aizvadītas kārtējās Krievijas Premjerlīgas un 1. futbola līgas spēles. Neveiksmes Premjerlīgā piedzīvoja Aleksandra Koliņko Naļčikas "Spartak", kā arī Oskara Kļavas "Anzhi", bet 1. līgā pie panākuma tika Jura Laizāna "Salyut".

Krievijas Premjerlīgas kluba Naļčikas "Spartak" vārtus spēlē ar Maskavas "Lokomotiv" atkal tika uzticēts sargāt Aleksandram Koliņko. Mūsu vārtsargam darba netrūka, pāris reizes viņš izglāba savējos, bet spēles 70. minūtē arī viņš bija bezspēcīgs pēc Dmitrija Sičeva sitiena. Lai arī "Spartak" bija vairākas lieliskas iespējas gūt kādus vārtus arī pašiem, nācās samierināties ar zaudējumu 0:1. Aleksandrs Koliņko komandas vārtus sargāja visu spēli. Pie ielaistajiem vārtiem viņš nebija vainojams.

Krietni neveiksmīgāk nospēlēja Mahačkalas "Anzhi", kura pamatsastāvā devās Oskars Kļava. Spēlē pret Maskavas "Dinamo" nācās samierināties ar sagrāvi 0:4. Visus vārtus uzvarētāji guva pēc standartsituācijām. Divus no 11 metru soda sitiena atzīmes, vienus no soda sitiena, bet vēl vienus pēc stūra. Oskars Kļava laukumā pavadīja visu spēli, nospēlējot vāji. Viņam ekspertu vērtējumā viena no sliktākajām atzīmēm.

1. futbola līgā pie ļoti svarīga panākuma tika Jura Laizāna "Salyut", kas mača galotnē ar 11 metru soda sitienu izrāva minimālu uzvaru - 1:0. Juris Laizāns laukumā pavadīja 90 minūtes, izdarīja vairākus bīstamus sitienus, aizvadot labu spēli.

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...
РосГосСтрах Первенство России по футболу:...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-10-18 17:22, pirms 14 gadiem
Redz kur ir Laizāna īstā vieta - Krievijas 2. līga. Bet ne izlases pamatsastāvs... Būtu tik, ar ko aizvietot viņu. Tā jau vēl viena bēda. Nu prieks, ka Koļinko, šķiet, to somu būs izkonkurējis. Spēlē labi, tāpēc var teikt, ka patiešām veiksmīga atgriešanās Krievijas Premjerlīgā. Brīnums, ka Oskars pamatā ticis. Lai gan pēc šī zāģa diez vai tā turpinās, ka nesanāk atkal rezervē pasēdēt diemžēl. Šķiet, ka izlases mači tomēr iedragājuši arī viņu. Nekas, gan jau būs labi.

     [+] [-]

, 2010-10-18 18:26, pirms 14 gadiem
reikons rakstīja: Redz kur ir Laizāna īstā vieta - Krievijas 2. līga. Bet ne izlases pamatsastāvs... Būtu tik, ar ko aizvietot viņu. Tā jau vēl viena bēda. Nu prieks, ka Koļinko, šķiet, to somu būs izkonkurējis. Spēlē labi, tāpēc var teikt, ka patiešām veiksmīga atgriešanās Krievijas Premjerlīgā. Brīnums, ka Oskars pamatā ticis. Lai gan pēc šī zāģa diez vai tā turpinās, ka nesanāk atkal rezervē pasēdēt diemžēl. Šķiet, ka izlases mači tomēr iedragājuši arī viņu. Nekas, gan jau būs labi.
nu, tur jau tā lieta, ka viņa īstā vieta tieši ir LV izlases pamatsastāvs, jo nav ko likt vietā. loģika. slikts viņš var būt, bet tajā pašā laikā viņš ir labākais, kas ir. vai vismaz, kas netiek ignorēts kā tas bija Morozova ziedu laiku laikā.
prieks par Koļinko.

  -1 [+] [-]

, 2010-10-18 18:46, pirms 14 gadiem
Vajadzēja paskatīties spēli, lai spriest, kā nospēlēja Kļava... nevis vadīties tikai no atzīmes...