Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Žavoronkovs gūst divus, Malašenoks vienus vārtus

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Žavoronkovs gūst divus, Malašenoks vienus vārtus
Oļegs Malašenoks
Foto: www.hiberniansfc.org

Šodien Lietuvas futbola A līgā "Tauras" komanda savā laukumā ar 3:0 sagrāva "LKKA". Ar diviem vārtu guvumiem uzvarētājiem izcēlās Vladimirs Žavoronkovs. Maltas čempionātā pirmos vārtus guvis Oļegs Malašenoks.

Lietuvas futbola čempionāts pamazām tuvojas noslēgumam. Pēc šodienas spēlēm par pirmo vietu divas kārtas pirms čempionāta noslēguma savā starpā cīnās Paņevežas "Ekranas" un Viļņas "Vētra". Mūs gan vairāk interesē "Tauras" komanda, jo šo vienību trenē Latvijas treneris Jurijs Popkovs,bet tajā spēlē trīs Latvijas futbolisti - Vladimirs Žavoronkovs, Jānis Vaitkus un Oļegs Semjonovs.

Šodien "Tauras" ar 3:0 sagrāva "LKKA" komandu, kas ieņem septīto vietu astoņu komandu konkurencē. Pirmos un trešos komandas vārtus guva Žavoronkovs, kurš laukumā aizvadīja visu spēli, bet Oļegs Semjonovs spēlēja līdz 70. minūtei. Jānis Vaitkus palika rezervē.

Dienvidāfrikas čempionātā pie uzvaras izdevās tikt Denisa Ivanova Keiptaunas "Ajax", kas savā laukumā ar 1:0 uzvarēja "Bloemfontein Celtic". Šodienas spēle bija debija komandas jaunajam galvenajam trenerim. Deniss diskvalifikācijas dēļ šodien nespēlēja.

Maltas čempionātā spēlēt turpina Oļegs Malašenoks, kurš palīdzēja "Hibernians" nospēlēt 2:2 ar "Birkirkara" vienību. Jāpiemin, ka mača gaitā Oļega komanda bija vadībā ar 2:0, bet otros vārtus akrobātiskā lēcienā ar elegantu sitienu guva Malašenoks.

Izmantotie resursi:
futbolas.lt

  +6 [+] [-]

, 2009-10-18 20:31, pirms 15 gadiem
Mūsējie malači!
Visos čempionātos goli birst!