Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Mallorca" apliecina interesi par Rudņevu, futbolists jūtas lieliski Poznaņā

Andris Liepa
Andris Liepa

"Mallorca" apliecina interesi par Rudņevu, futbolists jūtas lieliski Poznaņā
Artjoms Rudņevs
Foto: www.lechpoznan.pl

Vakar jau ziņojām par Spānijas „La Liga” kluba „Mallorca” izrādīto interesi par Latvijas izlases uzbrucēju Artjomu Rudņevu. Maljorka šo interesi vēlreiz apliecinājusi, savukārt pats Rudņevs pagaidām jūtas laimīgs Poznaņā.

Pēc vakardienas ziņas par „Mallorca” interesi par Artjomu Rudņevu poļu mediji sazvanījuši spāņu kluba direktoru Serru Fereru, kurš atzinis: „Tas ir futbolists, kurš mums der no vairākiem aspektiem. Viņš ir jauns. Tāds snaiperis būtu atbilstošs, lai pastiprinātu mūsu uzbrukumu. Tiesa, mūsu finansiālās iespējas ir ierobežotas. Rudņeva izvēle būtu kā kompromiss starp mūsu finanšu iespējām un šī uzbrucēja spējām.” Jāmin, ka Ferers un „Lech” treneris Hosē Marija Bakero savulaik kopā strādājuši „Barcelona”, un „Mallorca” dāņu treneris Mikaels Laudrups šobrīd mērķtiecīgi meklē komandai jaunu uzbrucēju pēc kamerūnieša Pjēra Vebo aiziešanas. Piebildīsim, ka "Lech" līdzjutēji ir dusmīgi, ka treneris Bakero iesaka vienu no saviem līderiem svešam klubam...

Tikmēr pats Rudņevs sniedzis interviju citam poļu portālam, kur gan iespējamā pārcelšanās uz Maljorku netika minēta. Artjoms stāstīja par saviem pēdējā laika sasniegumiem Polijā: „Iesitot hattrick ir lieliska sajūta, pati labākā, kādu futbolists var izjust. Kad iesit vienus vārtus, ir apmierinātība. Kad divus – tas ir teicami. Bet, kad gūsti trīs vārtus, jūties kā septītajās debesīs. Tomēr nesteidziet mani kronēt par rezultatīvāko čempionāta spēlētāju – arī citi gūst vārtus. Aiziešana? Pēc pagājušās sezonas varbūt tādas domas arī ienāca prātā, taču paliku Poznaņā, ko noteikti nenožēloju. Domāju, ka esmu nostiprinājies Polijā un Poznaņā jūtos lieliski. Ticu, ka palīdzēšu „Lech” atgūt Polijas čempionu titulu un ka atkal kopā uzspēlēsim Eirokausos. Šobrīd nekur prom netaisos.”

Izmantotie resursi:
Futbol News - Piłka nożna 24h!
SportoweFakty.pl

1 2 40 komentāri
Slēpts komentārs: amphik
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +22 [+] [-]

, 2011-08-18 12:39, pirms 13 gadiem
skaidrs, ka presee teiks, ka ir labi tepat un nekur netaisaas iet projaam, domas galvaa ir pavisam savaadaakas, tas ir skaidrs

  +2 [+] [-]

, 2011-08-18 12:39, pirms 13 gadiem
Ja jau pats saka,ka prom netaisās,tad arī tagad nekur nebrauks.Vismaz pagaidām.
Slēpts komentārs: NIPEM

  -3 [+] [-]

, 2011-08-18 12:42, pirms 13 gadiem
ko juus ar to patriotismu! man gan ir jociigi ka cilveekam kaut kaa ar taam ambiiciijaam pashvaki... tieshaam veelaas palikt Polijaa veel divas sezonas?

  +2 [+] [-]

, 2011-08-18 12:45, pirms 13 gadiem
nedomaju,ka vajadzetu uzreiz pienemt pirma kaut cik nemama kluba piedavajumu. Nedomaju,ka Mallorca Rudnevs spes normali uzspidet.
Tomer vinam vajag labus partnerus,kas apgada ar labam iespejam. vinsh ir tipisks momentu realizetajs.

 +19 [+] [-]

, 2011-08-18 12:47, pirms 13 gadiem
amphik rakstīja: visii kritizē Latvijas izlases pussargus par to, ka tie nespēj iedot sakarīgu piespēli un Rudņevs si iemesla dēļ nespēj izcelties.
Varbūt ir vērts apdomāt citus variantus, kā piemēram burta S iztrūkums uzvārda galā Polijas čempionātā. Tomēr izlase pārstāv sav valsti un tas ir galvenais iedvesmas avots, ja Rudņevam Latvijas valsts ir pie kājas un tiek spēlēts tikai, lai parādītu sevi citiem klubiem protams tas rezultāts nevar ūt tik labs.
Kāda starpība ir tas S burts vai nav ,vai kaut vai A burtu pieliek, tas nemaina to ka viņs pārstāv savu valsti. Daudziem citiem kam ir tas S burts klāt dzerstās, staigā pa klubiem un uzmet mīksto izlasei,labāk tad viņiem nebūtu tā S burta, bet censtos aizstāvēt valsts godu izlasē.

  +6 [+] [-]

, 2011-08-18 12:48, pirms 13 gadiem
Cerbers24 rakstīja: nedomaju,ka vajadzetu uzreiz pienemt pirma kaut cik nemama kluba piedavajumu. Nedomaju,ka Mallorca Rudnevs spes normali uzspidet.
Vācija labākais variants.

  +3 [+] [-]

, 2011-08-18 12:50, pirms 13 gadiem
Īstenībā pajāt par to "s" burtu - ir vai nav. Kāda atšķirība? Patriotismu jau neuzspiedīsi... Nedomāju, ka Latvijā daudz krievu, dziedot Latvijas himnu, liek roku pie sirds un jūt pacēlumu. Ļoti patika Miķeļa Oša raksts par to, ka, kamēr spēlētājs cīnās par Latvijas izlasi, tikmēr viņš ir savējais. Arī pļutka ir ukrainis teorētiski, tikai ar Latvijas pasi. Tieši Latvijas pase Rudņevu padara par savējo, citam nav nozīmes.

Tas tā offtopic, bet nu es uzskatu, ka Rudņevs mierīgi varētu vēl šo sezonu pavadīt Poznaņā, un, ja turpinājums, būtu labs šai sezonai, tad pēc tās jau iespēju loks, uz kurieni pārcelties, būtu jau daudz lielāks par Maljorku. Gribētos viņu redzēt Vācijas Bundeslīgā. Manuprāt, tur viņam būtu īstā vieta. Lai veicas.

  +7 [+] [-]

, 2011-08-18 12:50, pirms 13 gadiem
rabis rakstīja: ko juus ar to patriotismu! man gan ir jociigi ka cilveekam kaut kaa ar taam ambiiciijaam pashvaki... tieshaam veelaas palikt Polijaa veel divas sezonas?
Savā ziņā piekrītu. Tak vai tad nav jauki dzirdēt pa Eirosport2 "LATVIAN striker scores a hat-trick". Kā var sacelt tādu jezgu par to "s" burtu uzvārda beigās.. Nezinu, kā nu tur bija, bet ja pašam tā labāk patīk, lai uz krekla raksta, ko vēlas.

Par pārcelšanos? Jocīgi, kad saka, ka vēl nevēlas doties no Polijas prom. Varbūt jūt, ka nespēs būt pietiekami labs un labāk, lai vēl kādu laiku par viņu runā Polijā, nekā nievā Spānijā.
Protams, arī es domāja, ka jābūt kādām ambīcijām... jāsniedzas augstāk un jādodas uz TOP līgu, galvenais, lai tikai tiktu spēlēt uz laukuma.

 +11 [+] [-]

, 2011-08-18 12:53, pirms 13 gadiem
NIPEM rakstīja: nav tā, ka drausmīgi interesētu kas notiek ar šo krievu.. Varbūt sportacentrs tā vietā, lai katru dienu rakstītu par Artjom Rudnev, varētu rakstīt par latviešu sportistiem???
Nu, beidz. Un, piemēram, to pašu Paharu (dzimis Ukrainā) tu noteikti cēli Dieva kārtā, jo redz, nebija ''s'' burta lietas.
Labāk Artjoms Rudņevs, kurš nes Latvijas vārdu Eiropā, nekā Jānis Bērziņš Azerbaidžānā nāk uz maiņu.

  +3 [+] [-]

, 2011-08-18 12:55, pirms 13 gadiem
Aizsēdēties Polijā ir ļoti bīstami. Ja tu esī pāraudzis līgas līmeni, tad tu sāc stagnēt. Ja pārāk aizsēžas, tad var sanākt, ka Lech rindās nospēlē visu karjeru, jo atliks viena neveiksmīga sezona un visa interese no lielajām līgām noplaks.

  +1 [+] [-]

, 2011-08-18 12:56, pirms 13 gadiem
Jebkurā gadījumā daudz kas izšķirsies šovakar ja Hannover ieliks pamatus pret Sevilla tikšanai grupu turnīrā.

  -1 [+] [-]

, 2011-08-18 12:59, pirms 13 gadiem
ar S burtu vai bez - simtaam reizu malj vienu un to pashu - ibitv- cik nau Latvieshu - Krievi kas paarstaav LATVIJU starptaustiskaa liimenii - nosaukt sportaveidus - man skjiet ka taadi ir visi sportaveidi - iznjemot kamaninjas - bobsleju - skeletonu - paareejos ir latvieshu-krievi .
una kad tie lat-rus paraada labu rezultaatu tad visi patriooti sit pie kruuts un breec - redz - LATVIETIS- muuseejais - a kaa nonjem buru vai kko netaa izdara - tad - vo @@@ krievs nafig taadu mums- da pajolji juus esat tie nolaadeetie patrioti kas pashi par 90% ir kaukaadi 4u4meki

  +2 [+] [-]

, 2011-08-18 12:59, pirms 13 gadiem
ta pareizi dara ka paliek Polijā,, te viņš daudz tiek spēlēt, ir rezultatīvs, ir lieliski partneri.. kāds tolks būtu aiziet uz kādu ļoti spēcīgu klubu un sēdēt tik rezervē.. tak lai labāk nostiprina savu spēli Polijā, un tad dodas tālāk..

  +2 [+] [-]

, 2011-08-18 12:59, pirms 13 gadiem
bembists rakstīja: Aizsēdēties Polijā ir ļoti bīstami. Ja tu esī pāraudzis līgas līmeni, tad tu sāc stagnēt. Ja pārāk aizsēžas, tad var sanākt, ka Lech rindās nospēlē visu karjeru, jo atliks viena neveiksmīga sezona un visa interese no lielajām līgām noplaks.
Vēl jau nav pāraudzis.
Pie tam, spēles pret top komandām tikai būs, redzēs, kā izskatīsies pret tām.

 +10 [+] [-]

, 2011-08-18 13:00, pirms 13 gadiem
Perepļotkins ir natuarlizēts, Rudņevs ir dzimis Latvijā. Ko vēl vairāk var gribēt. Es jutīšu par viņu līdzi lai vai kas, jo viņš nes manas valsts vārdu pasaulē!

P.S. Tomēr ceru, ka Rudņevs aizies uz Bundeslīgu

  +3 [+] [-]

, 2011-08-18 13:02, pirms 13 gadiem
kreicakungs rakstīja: ar S burtu vai bez - simtaam reizu malj vienu un to pashu - ibitv- cik nau Latvieshu - Krievi kas paarstaav LATVIJU starptaustiskaa liimenii - nosaukt sportaveidus - man skjiet ka taadi ir visi sportaveidi - iznjemot kamaninjas - bobsleju - skeletonu - paareejos ir latvieshu-krievi .
Basketbols - latviešu sporta veids. Vienmēr esmu apbrīnojis šo kontrastu Latvijas sportā starp futbolu un basketbolu.

  -2 [+] [-]

, 2011-08-18 13:04, pirms 13 gadiem
anjo rakstīja: Basketbols - latviešu sporta veids. Vienmēr esmu apbrīnojis šo kontrastu Latvijas sportā starp futbolu un basketbolu.
ja mani atminja atminja nevilj tad arii Latvieshu basiitii saak paraadiities rus veesmas - bet shoreiz varu arii par basi nedaudz samuldeeties tapeec iipashi nestriideeshos

  +2 [+] [-]

, 2011-08-18 13:05, pirms 13 gadiem
Biedrins111 rakstīja: ta pareizi dara ka paliek Polijā,, te viņš daudz tiek spēlēt, ir rezultatīvs, ir lieliski partneri.. kāds tolks būtu aiziet uz kādu ļoti spēcīgu klubu un sēdēt tik rezervē.. tak lai labāk nostiprina savu spēli Polijā, un tad dodas tālāk..
Nedomāju, ka viņš Mallorca sēdētu rezervē, ja paskatās viņu forwardus, tad tur Rudņevs domājams ir labāks par viņiem visiem.

  +4 [+] [-]

, 2011-08-18 13:06, pirms 13 gadiem
Mallorca nav tas klubs kādēļ aizkavējas la liga? Nesaprotami ka klubs ir tādos parādos un vēl domā par spēlētāju pirkšanu.

     [+] [-]

, 2011-08-18 13:08, pirms 13 gadiem
anjo rakstīja: Nu, beidz. Un, piemēram, to pašu Paharu (dzimis Ukrainā) tu noteikti cēli Dieva kārtā, jo redz, nebija ''s'' burta lietas.
Labāk Artjoms Rudņevs, kurš nes Latvijas vārdu Eiropā, nekā Jānis Bērziņš Azerbaidžānā nāk uz maiņu.
NIPEM ir starkovietis,un tos futbolistus kas nav starkovam pa prātam,arī NIPEM , nav pa prātam!

  +2 [+] [-]

, 2011-08-18 13:11, pirms 13 gadiem
1. Nesaprotu, kāpēc tiek piesaukts vēl tas "S" burts Latvijas izlases sakarā, tāpat uz LV formām ir tikai ģērbonis un cipari, nevis uzvārdi!
2. Kā jau vakar teicu, Rudņevs ir cieši apņēmies palikt šo sezonu Polijā, nekas tur nav maināms, viņš vēlas kļūt par rezultatīvāko vispirms tur un viss!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-08-18 14:06, pirms 13 gadiem
sasperjods rakstīja: un varbūt tapēc arī starkovs ilgi neņēma šo nepatriotu izlasē
Varētu domāt, ka Starkovs Krievijā un Azerbaidžānā lūdza viņu saukt par Aleksandrs Starkovs, nevis Александр Старков.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-08-18 14:41, pirms 13 gadiem
"S" burta sāga
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2011-08-18 14:53, pirms 13 gadiem
amphik rakstīja: visii kritizē Latvijas izlases pussargus par to, ka tie nespēj iedot sakarīgu piespēli un Rudņevs si iemesla dēļ nespēj izcelties.
Varbūt ir vērts apdomāt citus variantus, kā piemēram burta S iztrūkums uzvārda galā Polijas čempionātā. Tomēr izlase pārstāv sav valsti un tas ir galvenais iedvesmas avots, ja Rudņevam Latvijas valsts ir pie kājas un tiek spēlēts tikai, lai parādītu sevi citiem klubiem protams tas rezultāts nevar ūt tik labs.
debiilaaku comentu neesmu lasiijis tgaads pajolinjsh,hahaha

  +4 [+] [-]

, 2011-08-18 15:37, pirms 13 gadiem
munkinshh rakstīja: debiilaaku comentu neesmu lasiijis tgaads pajolinjsh,hahaha
es gan tikko vienu izlasīju ...

  +2 [+] [-]

, 2011-08-18 15:45, pirms 13 gadiem
Cerbers24 rakstīja: nedomaju,ka vajadzetu uzreiz pienemt pirma kaut cik nemama kluba piedavajumu. Nedomaju,ka Mallorca Rudnevs spes normali uzspidet.
Tomer vinam vajag labus partnerus,kas apgada ar labam iespejam. vinsh ir tipisks momentu realizetajs.
Tipa Ševčenko.

  +3 [+] [-]

, 2011-08-18 18:14, pirms 13 gadiem
Messi ir labākais pasaulē, jo spēlē Barca
Argentīnas izlasē stipri viduvēji, jo nav sadarbības
Līdzīgi ir Rudņevam - Poznaņā lieliski saprotās ar Stiliču un pārējiem
Bez tā sildīs jau tā siltos soliņus Majorkā
PS
Rakstu no Poznaņas

     [+] [-]

, 2011-08-18 20:21, pirms 13 gadiem
normund rakstīja: PS
Rakstu no Poznaņas
Tad jāieliek "+".
1 2 40 komentāri