Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Morozs: "Nomainījās treneris, nomainījās shēma..."

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Morozs: "Nomainījās treneris, nomainījās shēma..."
Viktors Morozs
Foto: www.cska.bg

"Kā nomainījās treneris, tā arī taktiskā shēma, un pagaidām man neatrodas vieta sastāvā. Iemesls manai nespēlēšanai esot nepietiekami labā sportiskā forma, lai gan ar treneri par to neesmu runājis - nav man tiesību apspriest vai apšaubīt viņa darbu," šovakar sarunā ar eSports.lv pastāstīja Latvijas futbolists Viktors Morozs, kurš pārstāv Bulgārijas čempiones Sofijas "CSKA" krāsas.

Šodien tika aizvadītas kārtējās Bulgārijas čempionāta spēles. Sofijas "CSKA" savā 18. kārtas mačā izbraukumā ar 3:1 pārspēja Plovdidas "Lokomotiv", savukārt Varnas "Cherno More" savā laukumā ar minimālu rezultātu 1:0 pārspēja citu Plovdidas klubu "Botev". Diemžēl uzvarētāju rindās nespēlēja attiecīgi ne Viktors Morozs, ne Staņislavs Pihockis, kuriem pēdējā laikā neatrodas vieta sastāvā. Morozs pēc trenera nomaiņas nevienu reizi nav izgājis pamatsastāvā, savukārt Pihockis acīmredzot pagaidām neiztur spēcīgo konkurenci Varnas klubā.

"Kā nomainījās treneris, tā arī taktiskā shēma, un pagaidām man neatrodas vieta sastāvā. Iemesls manai nespēlēšanai esot nepietiekami labā sportiskā forma, lai gan ar treneri par to neesmu runājis - nav man tiesību apspriest vai apšaubīt viņa darbu. Turpinu strādāt treniņos un pierādīt, ka esmu pelnījis spēlēt. Viss ir atkarīgs no manis - kā strādāšu, tā arī būs tālāk. Redzu, ka treniņos, kad gatavojamies spēlēm, man atliek dubliera loma. Es vienkārši izpildu savus līguma nosacījumus, kas arī jādara profesionālam futbolistam. Redzēsim, kā būs tālāk - ja tagad treneri neapmierina mans stils vai forma, bet turpinājumā būšu stiprāks, neredzu iemeslu, lai nespēlētu," sarunā ar eSports.lv šovakar pastāstīja Viktors Morozs.

"Kausa izcīņas maču pirms pāris nedēļām, kuru nospēlējām neizšķirti pamatlaikā, es, tāpat kā komandas biedri, nenospēlēju īpaši labi. Šo spēli vajadzēja uzvarēt, jo radījām vairākus vārtu gūšanas momentus. Varbūt treneris pēc šīs spēles sprieda par manu formu. Tagad tikt pamatsastāvā ir grūtāk, jo pamainījusies shēma, ir lielāka konkurence."

Runājot par pārsteidzošo treneru nomaiņu, arī Morozs nespēja pilnībā to izskaidrot: "Paklīda runas, ka jau pagājušajā gadā klubs grasījās mainīt treneri. Visi gan bija izbrīnīti, kāpēc tas notika. Ir versija, ka veselības dēļ treneris pats vēlējās pārstāt strādāt par galveno - viņš joprojām strādā "CSKA", tikai pilda citas funkcijas."

Sofijas "CSKA" joprojām kavē algu izmaksas, tomēr, pēc mūsu futbolista vārdiem, kavēšanās nav neizturama. Mūsu futbolists arī noliedza, ka kāds no Latvijas izlases treneru štāba būtu interesējies par Viktora pakalpojumiem gaidāmajās izlases spēlēs.

Pēc 18 spēļu kārtām Sofijas "CSKA" ar 41 punktiem ieņem 2. vietu, bet "Cherno More" ar 35 punktiem ir trešā. Līdere ar 42 punktiem ir Sofijas "Levski".

  +1 [+] [-]

, 2009-03-18 22:12, pirms 16 gadiem
Velu veiksmi abiem musejiem..
Žēl ka Morozu neizsauca uz Izlasi..

  +4 [+] [-]

, 2009-03-18 22:13, pirms 16 gadiem
Starkov,Morozs uz dotu mirkli ir labaks par Astafjevu ,ari ar to ka 3speles negaja startaa! Kur tu skatieS?

     [+] [-]

, 2009-03-18 22:59, pirms 16 gadiem
zel ka ta

  +2 [+] [-]

, 2009-03-18 23:27, pirms 16 gadiem
iespējams,ka Starkovs vnk tgd negrib raustīt Morozu,lai viņš labāk iejustos pie jaunā trenera, jo uzskata,ka arī ar "vecās gvardes locekli"-Astafjevu, varam uzvarēt pundurzemiešus!

Bet tik pat labi iespējams,kas liekas arī ticamāk,ka Starkovam vnk nesimpatizē Morozs,ja vēl viņam rodas iespēja paņemt vienu no saviem mīluļiem (Vitaļiku) komandā,tad nav divu domu

     [+] [-]

, 2009-03-18 23:30, pirms 16 gadiem
lai veicas tikt atpakaļ pamatsastāvā!

     [+] [-]

, 2009-03-19 07:48, pirms 16 gadiem
parcopi.lv rakstīja: lai veicas tikt atpakaļ pamatsastāvā!
Varbūt lai pacīnās par Olimpu!

     [+] [-]

, 2009-03-19 17:04, pirms 16 gadiem
Morozs ne sliktāk par Astafjevu veic aizsardzības funkcijas, taču kā dispečers un uzbrukumu pastiprinātājs Astafjevs ir krietni pārāks.